Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Taiwan

Vluchten naar Taiwan

World Ticket Center neemt u graag mee naar Taiwan, het bijzondere eiland dat toebehoort aan China. Wij hebben zeer laag geprijsde vliegtickets Taiwan in de aanbieding. Maak een mooie rondreis op dit bijzondere Aziatische eiland met een van onze voordelige huurautos Taiwan en ook uw verblijf in alleen de beste hotels Taiwan maken onze reisadviseurs voor u in orde. Veel vakantiegangers genieten van de mooie omgeving, de groene natuur en de vriendelijke bevolking. Geef uzelf een vliegticket Taiwan cadeau en het aftellen naar deze heerlijke vakantie kan alvast beginnen.

Bergbeklimmen in Taiwan

Steeds meer mensen kiezen voor een reis naar Taiwan, want het Chinese eiland heeft innemende tradities waarbij u uw ogen uitkijkt. Taiwan kent een tropisch klimaat en is qua oppervlakte bijna net zo groot als Nederland. Met name in het westen wonen veel Chinezen. In het oosten bevindt zich namelijk een rotsachtig kustgebied waar weinig huizen staan en u nog echt geniet van een ongerept landschap. De helft van het eiland is bergachtig, bergbeklimmers komen dan ook graag naar Taiwan. De hoogste berg van Taiwan is Yu Shain en ligt op bijna 4000 meter hoogte. U vindt op het eiland naast veel bergen ook slapende vulkanen.

Watervallen, regenwouden en nationale parken

Taiwan bezit prachtige flora en fauna, 20 % van heel Taiwan bestaat uit beschermde natuurgebieden waar de mooiste dieren leven en prachtige kleuren groen samensmelten in planten en bomen. Tijdens deze reis geniet u van watervallen, regenwouden, bosreservaten en natuurparken. Vergeet uw camera niet mee te nemen, u schiet hier de mooiste plaatjes. Bezoek de hoofdstad Taipei, de historische stad Lugang, het mooie dorp Formosan en het nationale park Taroko. Zowel jong als oud heeft de tijd van hun leven in Taiwan.

Bezoek ook China tijdens deze vakantie

China ligt ongeveer 160 kilometer bij Taiwan vandaan. Kiest u ervoor ook China aan te doen tijdens uw vakantie in Taiwan, breng dan beslist een bezoek per riksja aan de Hutongs van Beijing, de fascinerende hoofdstad van China. De Chinese muur is natuurlijk een plek die u gezien moet hebben, hem helemaal bewandelen is misschien iets teveel van het goede, en ook niet toegestaan omdat enkele stukken muur in een dergelijke slechte conditie zijn dat deze gesloten zijn voor wandelverkeer. Ervaar zelf waarom de Chinese muur in 2007 tot een van de wereldwonderen is gekozen. Maak een leuke dagtrip naar de Verboden Stad, gelegen aan het plein van de Hemelse Vrede. U kunt hier tevens het gigantische Mausoleum van Mao bezoeken. Verdiep u naast Beijing ook in de geliefde steden Hong Kong en Guangzhou.

Voordelige vliegtickets Taiwan

Wij hebben voor elk continent experts in dienst, onze Azië deskundigen vertellen u graag alle ins en outs over uw reis en vliegticket Taiwan. Dit belooft een reis te worden om nooit meer te vergeten. Onze vliegtickets Taiwan zijn zeer aantrekkelijk geprijsd, dus uw vakantie is nog eens betaalbaar ook! Deze droomreis is dichterbij dan u denkt!

Beste reistijd: oktober en november.

Populaire bestemmingen in Taiwan

Alle bestemmingen in Taiwan