Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Nelspruit

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Nelspruit

Reizen naar Nelspruit

Vliegtickets Nelspruit

U bent er even helemaal uit als u met een World Ticket Center Nelspruit vliegticket afreist naar Zuid-Afrika. Nelspruit is het meest westelijk gelegen plaatsje in Zuid-Afrika en kent een kleine luchthaven. Veelal vliegt u naar Nelspruit via Johannesburg. De luchthaven is weliswaar niet groot, maar wordt wel veelvuldig gebruikt door reizigers die op safari gaan in het alom bekende Krugerpark. Met een vliegticket Nelspruit komt misschien wel uw grootste wens uit, vertoeven tussen de wilde dieren! Bij World Ticket Center boekt u ook meteen uw huurauto Nelspruit, die goed van pas komt als u door het immense Krugerpark gaat trekken.

Krugerpark

Nelspruit zelf is een bedrijvige stad, waar de werkgelegenheid groot is, zeker op het gebied van meubelmakerij, hout- en papierproductie, maar ook in de agrarische industrie zijn veel mensen werkzaam. Niet voor niets zijn hier de citrusvruchten, mango’s, bananen en avocado’s goed vertegenwoordigd. En dat is allemaal hartstikke leuk, horen wij u denken, maar misschien wilt u wel veel liever weten wat de wilde dieren in het even verderop gelegen Krugerpark eten, want daarom reist u af naar Nelspruit!

380 kilometer in de lengte en 60 kilometer in de breedte, dat zijn de afmetingen van het Krugerpark, waar u kunt verblijven in een van de 25 kampen. U reist met een groep mee of in uw huurauto op eigen gelegenheid. Let wel, alleen in de kampen en op de aangewezen picknickspots is het toegestaan uit te stappen. En dat is niet zo verwonderlijk als u bedenkt dat u zich begeeft in de wereld van de leeuw, de buffel, de neushoorn, de Afrikaanse olifant, de giraffe, het nijlpaard, de hyena, de cheetah en zoveel andere imposante wilde dieren.

Leuk detail: op het gebied van archeologie bezoekt u in het Krugerpark vondsten uit de steentijd, de ijzertijd en de periode waarin de Bosjesmannen leefden.

Voordelige vliegtickets Nelspruit

Onze reisadviseurs staan graag voor u klaar en lichten u in over de voordeligste vliegtickets Nelspruit. Schroom niet, u kunt altijd vrijblijvend informatie inwinnen. Of het nu een safari betreft of een uitgebreide rondreis door Zambia voor langere periode, wij helpen u een droomreis samen te stellen. U kunt ook zelf zoeken naar geschikte vluchten via het World Ticket Center online reserveringsysteem.