Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Cape Town, Africa

Goedkope vliegtickets Kaapstad

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Kaapstad

Vliegtickets naar Kaapstad

Wanneer we het hebben over Zuid-Afrika, dan hebben we het in het bijzonder over Kaapstad (Cape Town). Het is naast hoofd- en havenstad een van de meest bijzondere steden van het land. Zowel in de Kaapstad zomer als winter valt hier genoeg te beleven. En u vliegt nu wel heel voordelig naar het zinderende Zuid-Afrika met uw vliegticket Kaapstad (Cape Town), dat u uiteraard boekt bij World Ticket Center. Leuk idee is wellicht om naast uw vliegticket Cape Town ook een huurauto Cape Town te boeken, waarmee u de Zuid-Afrika rondreis van uw leven maakt. En een hotel Cape Town is ook al zo gevonden op onze website!

Rondtoeren in het mooie Kaapstad en alleen maar genieten!

Het oudste gebouw in Zuid-Afrika, kasteel de Goede Hoop, staat in Kaapstad. Bezichtig hier de historische voorwerpen en kom alles te weten over de militaire en culturele aspecten van de oude tijd. Dagelijks vindt een bijzondere sleutelceremonie plaats, waarbij het kasteel symbolisch wordt ontsloten. In het South African Museum krijgt u een goed beeld van de geschiedenis van Zuid-Afrika en om wat van de hedendaagse Afrikaanse cultuur en kunst te proeven, struint u op zondagen over de Afrikaanse markt op Green Point.

Vanuit de haven van Kaapstad kunt u een bezoek brengen aan het Robbeneiland, waar Nelson Mandela jarenlang gevangen gehouden werd. Bij uw bezoek aan Kaapstad ontdekt u natuurlijk de Tafelberg van 3000 meter hoog. U beklimt de berg per voet of u neemt de kabellift: het uitzicht over de stad is adembenemend mooi. Kaapstad is tevens een perfecte plek om uw avond te besteden. De stad heeft vele (cocktail)bars, nachtclubs en cafés en de meeste uitgaansgelegenheden vindt u in het centrum van de stad.

Ook buiten Kaapstad is genoeg te beleven, zoals in Kirstenbosch. Hier vindt u een van de belangrijkste botanische tuinen, waarbij de watertuin en de medicinale tuin meteen in het oog springen. Nabij Kaapstad ligt het meest zuidwestelijke punt van Afrika, Kaap de Goede Hoop. Bezoek hier het nationaal park met een grote variatie aan flora en fauna en wandel naar hartenlust.

Uw Kaapstad vliegticket vandaag nog boeken

U boekt als u wilt vandaag nog uw vliegticket Kaapstad, waarbij u kiest voor een rondreis door Zuid-Afrika, een stedentrip en alles wat daar tussenin zit. Waar wacht u nog op? Boek snel uw vliegticket Kaapstad! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden of boek uw vliegtickets, auto en hotel gemakkelijk online.

Beste reistijd: maart, april, september en oktober.