Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Johannesburg

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Johannesburg

Vliegtickets naar Johannesburg

Johannesburg, op en top Zuid-Afrika

Hoe ontstaat een onvergetelijke vakantie? En wat is de reden dat uw keuze op een bepaalde bestemming valt? De antwoorden hierop verschillen natuurlijk. De vakantiebeleving van een reiziger is altijd uniek en toch vertonen we interessante gelijkenissen als we kijken naar bepaalde vakantiegevoelens en -keuzes! Laten we Johannesburg als voorbeeld nemen. Zij die kiezen voor een stedentrip Johannesburg krijgen energie van een korte vakantie. De nog te ontdekken stad inspireert hen. Wie houdt van zekerheid, kiest meestal naast een vliegticket Johannesburg ook voor een appartement of hotel Johannesburg. De vakantie is nog voor vertrek helemaal vastgelegd, de dagindeling staat vast en de slaapplekken zijn gereserveerd. Dat geeft een opgeruimd gevoel. Een rondreis Johannesburg kan overigens ook op een andere vrije manier, namelijk per eigen vervoer. Een auto huren in Johannesburg is zeer goed te betalen, zeker als u de aanbiedingen van World Ticket Center kiest.

Praktische informatie Johannesburg

  • Taal Johannesburg kent maar liefst 11 officiële talen, Zuid-Afrikaans en Engels behoren daartoe.
  • Inwoners In Johannesburg wonen ongeveer 3,5 miljoen inwoners.
  • Oppervlakte De stad kent een oppervlakte van ongeveer 1644 vierkante kilometer.
  • Ligging – Johannesburg ligt centraal noordelijk in Zuid-Afrika op een hoogvlakte van ongeveer 1600 meter.
  • Tijdsverschil Nederland en Johannesburg kennen in de zomertijd geen tijdsverschil, in de winter is het in Nederland 1 uur vroeger dan in Zuid-Afrika.
  • Munteenheid In Johannesburg betaalt u met de Zuid-Afrikaanse Rand.
  • Temperatuur De wintermaanden zijn zonnig en mild (gemiddeld 20 ?‹??C), de zomermaanden warm en vrij nat (gemiddeld 27?‹??C).
  • Vliegduur De vliegduur Amsterdam Johannesburg is ongeveer 12 uur.
  • Beste reistijd In de maanden maart, april, september en oktober reizen de meeste vakantiegangers af naar Zuid-Afrika.

Informatie over ons

World Ticket Center (handelsnaam van Otravo B.V.) is sinds 1980 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland. In de laatste 25 jaar is World Ticket Center een begrip door geheel Nederland op het gebied van vliegreizen. Momenteel werken 50 specialisten – in het historische grachtenpand in centrum van Amsterdam – om elke dag aan alle wensen van onze klanten te voldoen. Door onze omvang, onafhankelijkheid, inkoopkracht en geprezen automatisering garanderen wij u een totaalaanbod en de scherpst mogelijke prijs. World Ticket Center biedt vliegreizen over de gehele wereld aan, van losse vliegtickets, tot compleet verzorgde reizen, tot wereldreizen!