Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Hoedspruit

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Hoedspruit

Reizen naar Hoedspruit

Vliegtickets Hoedspruit

Bij Zuid-Afrika denkt u wellicht direct aan Kaapstad, een prachtige stad waar veel te beleven is, maar World Ticket Center introduceert: Hoedspruit. Vliegtickets naar de stad met deze aparte naam zijn bij ons zeer aantrekkelijk geprijsd. U boekt uw Hoedspruit vliegtickets gemakkelijk online of laat u adviseren door een van onze reisspecialisten.

Hoedspruit dankt haar naam aan het feit dat voortrekkers in een ver verleden hun hoed achterstevoren wierpen vanwege de hitte, deze kwam vervolgens in de Zandspruit rivier terecht en zo is de plaatsnaam geboren. U vindt op het treinstation van Hoedspruit een standbeeld dat deze anekdote bevestigt.

Sta oog in oog met de Big Five van het dierenrijk

In het bijzondere Zuid-Afrika maakt u kennis met het prachtige dierenrijk en indrukwekkende natuurverschijnselen. Op een oppervlakte half zo groot als Nederland staat u tijdens een fantastische safaritocht in het Kruger Nationaal Park oog in oog met de big five: de olifant, neushoorn, leeuw, luipaard en de buffel. Uw dierenhart gaat hier gegarandeerd sneller kloppen. De met uitsterven bedreigde witte tijger komt u in Hoedspruit ook tegen.

Hoedspruit is adembenemend mooi

In Hoedspruit geniet u van prachtige rivieren, bergen en schitterende watervallen en maar liefst 170 verschillende vogelsoorten maken hier regelmatig hun opwachting. Vergeet uw camera niet mee te nemen, want Hoedspruit is adembenemend mooi!

Ontzettend veel te beleven in Zuid-Afrika

Verblijf in de beste Hoedspruit hotels en maak een rondreis met een van onze voordelige huurauto’s. Zorg dat u geniet van ultieme vrijheid tijdens deze reis, want dat maakt het pas echt een droomvakantie. Met uw voordelige Hoedspruit huurauto bezoekt u bijvoorbeeld de indrukwekkende Tafelberg in Kaapstad, een stad die rijk is aan prachtige Botanische tuinen. Bij helder weer ziet u op de top van de Tafelberg het Robbeneiland liggen, waar Nelson Mandela jarenlang in gevangenschap leefde, een zeer indrukwekkende bezienswaardigheid waar u absoluut geweest moet zijn.

Voordelige vliegtickets Hoedspruit bij World Ticket Center

Met uw vliegticket Hoedspruit reist u af naar een land dat u in uw hart sluit. De voordeligste Hoedspruit vliegtickets vindt u bij World Ticket Center. Zuid-Afrika is een zeer geliefde bestemming onder reizigers, het wordt gegarandeerd een reis om nooit te vergeten.