Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets George

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar George

Reizen naar George

Bezienswaardigheden George

De route gaat onder andere van de prachtige kuststreek met diepe baaien, kliffen en uitgestrekte zandstranden naar de bergketens van Outeniqua, Tsitsikamma en de Langkloof. Het afwisselende landschap laat in elk gebied een unieke flora te zien is. Kleurrijke bloemen die vooral tussen juli en december bloeien vormen de naam van deze route. Langs de Tuinroute liggen veel interessante plaatsen waaronder steden als Mossel Bay, George, Knysna en Plettenberg Bay.

George ligt 8 kilometer van de kust en rond dit stadje is veel te beleven. Hier is loopt de route van de befaamde Outeniqua Choo Tjoe stoomlocomotief, van George tot Knysna. De Outeniqua Mountains is een prachtig natuurgebied voor vogel liefhebbers. Hier vind je veel verschillende vogelsoorten zoals de Knysna Lourie, Fiscal Flycatcher.

In de omgeving van George kun je veel activiteiten ondernemen. Je kunt hier wandelen, mountain biken, markten in de omliggende dorpjes bezoeken en bijvoorbeeld een cursus Djembe volgen. George is een ideale plaats om als start van de tuinroute te dienen.