Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Durban

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Durban

Reizen naar Durban

Vliegtickets Durban

Met een vliegticket Durban bezoekt u een van die prachtige Zuid-Afrikaanse landen. Inderdaad, wij nemen u mee naar Zuid-Afrika! Durban is een van de Afrika droombestemmingen, die u na de eerste keer hoogstwaarschijnlijk vaker wilt bezoeken. En dat is niet zo gek, want tijdens een gemiddelde vakantiereis van twee a drie weken heeft u Zuid-Afrika voor altijd in uw hart gesloten. Durban is een prachtige noordoostelijk gelegen havenplaats met een natuurlijke haven aan de Indische Oceaan, een unicum ter wereld – waar u de tijd van uw leven heeft. Bij World Ticket Center boekt u zeer betaalbare hotels Durban evenals een Durban huurauto. Durban is een leuk beginpunt om per auto de rest van Zuid-Afrika te ontdekken.

Laat u betoveren door Durban

Dierenliefhebbers beginnen hun Durban vakantie met een bezoek aan Sea World Centrum. Daar krijgt u een rondleiding door het aquarium, ziet u de meest prachtige vissoorten rondzwemmen en vergaapt u zich aan het bassin met gevaarlijke haaien, die gevoed worden op zondag, dinsdag en donderdag. Maak ook een bijzondere boottrip over de Indische oceaan, u mag spelen met de dolfijnen die in grote groepen naast uw boot zwemmen! Vervolge de tour langs een van de gevaarlijkste stranden ter wereld waar veel witte haaien en tijgerhaaien voorkomen. Deze excursie is bestemd voor de echte avonturiers onder ons!

Mooie Zuid-Afrikaanse natuur

Breng een bezoek aan het Fitzsimons Snake Park en aanschouw de gevaarlijkste gif- en wurgslangen. Verlaat Durban ook even en maak een wandeling door het binnenland van Zuid-Afrika en trek het prachtige bergachtige gebied in. U gaat samen met een gids en andere avonturiers de bergen in en maakt een wandeling door mooie natuur. Geniet boven aan de top van het prachtige uitzicht over de kleine dorpjes en het fantastische landschap. Terug in Durban geniet u van Afrikaanse specialiteiten in lieflijke restaurants.

Boek uw Durban vliegtickets in een mum van tijd

Onze deskundige reisadviseurs weten veel over uw bestemming Durban. En de tarieven van uw vliegtickets Durban zijn zeer voordelig. Waar wacht u nog op, boek deze mooie vakantie naar een bestemming die qua natuur ontzettend veelbelovend is.

Beste reistijd: maart, april, september en oktober.