Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Seychellen

Vluchten naar Seychellen

Het is tijd voor een heerlijke zonnige reis en World Ticket Center neemt u graag mee naar de prachtige Seychellen! Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want uw vliegticket Seychellen is zeer betaalbaar. De Seychellen zijn een archipel en tellen in totaal 115 eilanden, waarvan minder dan 33 procent bewoond is. U vindt de Seychellen in Afrika, ten noorden van Madagaskar en in de Indische Oceaan. De Seychellen lenen zich voor een rondreis, misschien gaat u wel eilandhoppen. Het grootste eiland MalÉ verkent u wellicht met een huurauto Seychellen, die u simpelweg boekt bij World Ticket Center!

Pracht van een eilandengroep in de Indische Oceaan

Tot de Seychellen behoort ook het eiland MahÉ. Dit is het grootste eiland van de archipel, ongeveer 27 kilometer lang en variërend van drie tot acht kilometer breed. U kunt hier kiezen uit bijna zeventig parelwitte zandstranden. De een nog mooier gelegen dan de ander. Ook de flora en fauna op de Seychellen zijn ongekend, niet voor niets is de bijnaam van MahÉ, het eiland van overvloed. Bezoek de hoofdstad van MahÉ , Victoria, de enige plaats met een haven op dit eiland. Geniet van de omgeving en bergen als de Morne Seychellois. Ook de vele nationale parken op de Seychellen zijn de moeite waard om te bezoeken.

Een vliegticket Seychellen, een droom van een vakantie


Klinkt een Seychellen vliegticket u als muziek in de oren? Zodat u de prachtige Seychellen natuur kunt ontdekken? Wacht dan niet langer en boek uw vlucht naar deze prachtige eilandengroep in de Indische Oceaan. Dit wordt een droom van een reis, die nog betaalbaar is ook. World Ticket Center denkt met u mee, ook op de Seychellen!

De Seychellen liggen in de Indische Oceaan en kennen fenomenale parels van zandstranden. Vele eilanden en de daarbij horende koraalriffen zijn onontdekt en daarom onder snorkelaars en duikers zeer geliefd. De Seychellen hotels zijn zeer mooi en veelal aan zee gelegen, vanwaar u dagelijks naar onbewoonde eilanden vertrekt en daar de dag doorbrengt. Uiteraard boekt u deze hotels ook bij World Ticket Center tegen uiterst betaalbare tarieven.

Populaire bestemmingen in Seychellen

Alle bestemmingen in Seychellen