Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Mali

Vluchten naar Mali

In West-Afrika ligt het bijzondere land Mali, dat volledig is omringd door andere landen, waardoor de bevolking de zee opzoekt in Senegal en Ivoorkust. Met een vliegticket Mali vliegt u voordelig naar de Afrikaanse zon. World Ticket Center is al jarenlang een van de voordeligste reisaanbieders van Nederland. U bent een vliegticket Mali verwijderd van een bijzondere tijd in het westen van Afrika.

Maak een bijzondere rondreis door Mali

Mali leent zich uitstekend voor het maken van een mooie rondreis. World Ticket Center bezit zeer scherp geprijsde Mali huurautos, zodat u een stukje vrijheid ervaart tijdens uw vakantie. Bekijk online naast ons huurautoaanbod, ook zeer voordelige Mali hotels. Verblijven in een hotel naar wens is tenslotte de basis voor een geslaagde vakantie.

Mali is een relatief arm land dat veel tafelbergen, zandsteen, rotsen en een Sahara bezit. U neemt in een kijkje in een bijzonder Afrikaans land in haar pure vorm. U staat oog in oog met indrukwekkende wilde dieren, zoals de olifant, leeuw, buffel, giraffe, antiloop, krokodil en de reusachtige nijlpaard. In Mali maakt u werkelijk de mooiste safaris waar u nog lang van nageniet.

Bezoek de bijzondere hoofdstad Bamako

Frans is de officiële taal van Mali, maar wordt slechts door 10 procent van de bevolking gesproken. U verblijft in een land waar toerisme in de opbouwende fase verkeert. In de hoofdstad Bamako is dit goed te zien. U vindt hier markten waar u prachtig koopwaar als goud en zilver kunt kopen, de stad bezit veel hotels, op elke straathoek staat een muzikant te spelen, het Nationaal museum, overigens het beste Etnografische museum van West-Afrika, vindt u in Bamako en voor een wonderschoon uitzicht over de gehele stad kunt u naar Plateau Viewpoint.

Voordelige vliegtickets Mali bij World Ticket Center

Met uw vliegticket Mali reist u af naar een bijzonder land in Afrika. De voordeligste Mali vliegtickets vindt u bij World Ticket Center. Mali is indrukwekkend en dat ervaart u tijdens deze bijzondere vakantie.

Populaire bestemmingen in Mali

Alle bestemmingen in Mali