Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Libië

Vluchten naar Libië

Reis mee naar het land met een rijke historie, gelegen in het noorden van Afrika, Libië. World Ticket Center heeft voor u zeer aantrekkelijk geprijsde Libië vliegtickets in de aanbieding. Met uw vliegticket Libië maakt u een ontdekkingsreis. Het land bezit zoveel moois dat u tijd te kort komt om alles te zien, denk aan heerlijke badplaatsen, oases, woestijnen en prachtige antieke vondsten. Met een Libië huurauto hoeft u echter niets te missen van al dit moois. U ontdekt de rijke omgeving van Libië in uw eigen tempo en ervaart ultieme vrijheid tijdens deze vakantie, dat is toch een heerlijk gevoel.

Beklim de hoogste berg van Libië, Bikku Bitti

Libië is een van de grootste landen van Afrika en bezit veel zandvlaktes en een rotsachtige woestijn, de kustlijn is daarentegen zeer groen en vlak. Beklim beslist de hoogste berg van het land Bikku Bitti, dit landschap doet u echter niet denken aan een Sahara, vanwege de hoeveelheid regen die er jaarlijks valt. U krijgt tijdens deze vakantie wellicht een keer te maken met een wind rechtstreeks uit de Sahara, deze voelt zeer heet aan en is vaak binnen een dag weer overgewaaid.

Raak betoverd door de schoonheid van Libië

In de hoofdstad Tripoli vindt u een mooie haven, smalle steegjes en gezellige straatjes om doorheen te struinen. Bezoek een van de heerlijke badhuizen in de stad waar u ultiem ontspannen weer vandaan gaat. Het kasteel Assia Al-Hamra laat u de rijke historie van Libië zien. Wij raden u ook aan om de steden Leptis Magna, Sabratha en de echte oasestad Ghadames een bezoek te brengen. In Ghadames is het prettig een zaklantaarn op zak te hebben, want hier verblijft u in een stad die bijna geheel is bedekt door mooie architectuur en hierdoor weinig daglicht toelaat in de straten. Een bijzondere ervaring om door deze stad te wandelen.

Verblijf in alleen de beste Libië hotels. Bekijk ons hotelaanbod online of laat u adviseren door een van onze ervaren Afrika reisspecialisten. Libië bezit zoveel mooie plekken, waar u gegarandeerd betoverd raakt door de schoonheid van het land.

Vliegtickets Libië boekt u voordelig bij World Ticket Center

U gaat een heerlijke vakantie tegemoet als u een vliegticket Libië boekt bij World Ticket Center. Wij zijn gespecialiseerd in voordelige vliegtickets naar de Afrikaanse zon. U bent nog maar een vliegticket Libië verwijderd van een vakantie uit duizenden.

Populaire bestemmingen in Libië

Alle bestemmingen in Libië