Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Equatoriaal Guinea

Vluchten naar Equatoriaal Guinea

Misschien gaat uw volgende reis, een mooie Afrikaanse vakantiereis, wel naar Equatoriaal-Guinea. Wij bieden u tegen de beste vliegtarieven een vliegticket Equatoriaal-Guinea, want World Ticket Center heeft niet voor niets de naam uw Afrika specialist te zijn. U reist af naar een klein land dat ook eilanden bezit. Een land met vulkanen, tropische wouden en de wilde dieren. Uw vliegticket Equatoriaal-Guinea is dichterbij dan u denkt! Logischerwijs een leuk land om per huurauto Equatoriaal-Guinea doorheen te trekken, want hier valt genoeg wonderschone natuur te aanschouwen.

Genieten van Equatoriaal-Guinea

Dit mooie land ligt in het westen van Afrika aan de Atlantische Oceaan. Het vastelandgedeelte staat ook wel bekend als Mbini in het Afrikaans en Rio Muni in het Spaans. Verder behoren de eilanden Bioko en Annobon ook tot Equatoriaal-Guinea. De hoofdstad Malabo ligt op Bioko. Hier staat ook de hoge berg Pico Basile van wel 3011 meter hoog en u vindt er drie vulkanen – de Pico de Santa Isabel, de Pico de Moka en de Gran Caldrea. Sommige stranden zijn er zwart, een bijzonder gezicht.

Naar het land van de vulkanen, de tropische regenwouden, de olifanten, chimpansees en gorillas reist u het beste af in de maanden november, december, januari en februari. Op het vasteland bij de stad Bata en nabij Luba treft u de mooiste stranden van Equatoriaal-Guinea. Naast drukkere vindt u hier ook zeer rustige en afgelegen stranden. In Malabo op Bioko bezoekt u levendige marktjes en leuke eetgelegenheden. Verder zijn er meerdere koloniale gebouwen te aanschouwen, denk bijvoorbeeld aan het gerechtsgebouw en de Gotische kathedraal.

Equatoriaal-Guinea vliegtickets steeds voordeliger

Het leuke van vliegtickets Equatoriaal-Guinea is de mooie prijs. De afgelopen jaren zijn de tickets steeds voordeliger geworden en daarbij wordt deze bestemming meer en meer bezocht door Afrika liefhebbers. Equatoriaal-Guinea is een fijne vakantiebestemming, zeker voor een langere periode. U bent beslist op de goede weg met een vliegticket Equatoriaal-Guinea van World Ticket Center.

Populaire bestemmingen in Equatoriaal Guinea

Alle bestemmingen in Equatoriaal Guinea