Vliegtickets State College

Noord-Amerika » Verenigde Staten » State College

Verenigde Staten

State College

Bezienswaardigheden in State College


De trots van State Valley is het American Football team. Happy Valley mag zich gelukkig prijzen met een goed team én niet te vergeten het grootste stadion van de Verenigde Staten: circa 110.000 zitplaatsen.

Aan de rand van de stad ligt Univercity Park. Dit is de hoofdcampus van de staat, hier huizen duizenden studenten. De omgeving wordt gekenmerkt door bossen en heuvels, en er zijn veel mogelijkheden voor buitensport, zoals hiken en mountainbiken in de zomer, en skieen en snowboarden in de winter.

Het platteland van de Pennsylvania is een fascinerende bestemming. Hier vangen bezoekers een glimp op van het boerenleven uit het begin van de 19e eeuw. Hier vind je diverse traditionele handmade producten op de markt of in een boerderijwinkel.
Wheatland is het elegante huis van ex-president James Buchanan. , is even historisch, maar vormt een schril contrast met het eenvoudiger erfgoed van de Pennsylvania Dutch in Lancaster. Ook een bezoek aan het nabijgelegen Hershey, met het Hershey Park en een chocoladefabriek, is de moeite waard.


 

Vliegtickets State College, pa


World Ticket Center is dé reisspecialist voor uw voordelige vliegtickets naar State College, de studentenstad van de staat Pennsylvania. Het kleine stadje ligt in een vallei, omringd door bossen, bergen. Dit is het land van de Amish, de zwaar christelijke stroming die zich kenmerkt door het niet gebruiken van gemotoriseerd vervoer of het gebruik van elektriciteit. De bevolking van State Valley zelf bestaat voornamelijk uit studenten. Het stadje heeft prachtige monumentale panden. In de vele parken worden veel sporten beoefend door de aanwezige studenten.

World Ticket Center boekt uw vluchten tegen het laagst mogelijke tarief. Daarom vindt u bij ons de goedkoopste vliegtickets naar State College. U kunt zelf eenvoudig online boeken. Zo regelt u snel en eenvoudig uw vliegreis naar State College. Vergeet u ook niet om onze aanbiedingen voor Florida te bekijken.

World Ticket Center

World Ticket Center heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het boeken van voordelige goedkope vliegvakanties. Daardoor kunnen wij u altijd de goedkoopst mogelijke tarieven voor vliegtickets bieden. Onze Noord-Amerika specialisten helpen u graag bij het boeken van de gewenste vlucht.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00