Share |
Klantenservice: 020-6261011 | 070-661671
Ma-Vr: 09:00 - 21.00 uur | Za: 10.00 tot 17.00 uur | Zo: 11.00 tot 17.00 uur
   

Auto huren Reno

Auto huren in Reno

Ford Fiesta

Klasse: Economy
Deuren: 2/4
Airco: Yes
Versnelling: Automatic
Stoelen: 4
Brandstof: N/A
€ 43,54
Lees meer »

Ford Focus

Klasse: Compact
Deuren: 2/4
Airco: Yes
Versnelling: Automatic
Stoelen: 5
Brandstof: N/A
€ 45,52
Lees meer »

Hyundai Elantra

Klasse: Intermediate
Deuren: 2/4
Airco: Yes
Versnelling: Automatic
Stoelen: 5
Brandstof: N/A
€ 46,88
Lees meer »

Ford Fusion

Klasse: Full
Deuren: 4
Airco: Yes
Versnelling: Automatic
Stoelen: 5
Brandstof: N/A
€ 52,49
Lees meer »

Buick Verano

Klasse: Standard
Deuren: 2/4
Airco: Yes
Versnelling: Automatic
Stoelen: 5
Brandstof: N/A
€ 52,05
Lees meer »

Dodge Grand Caravan

Klasse: Special
Deuren: 5
Airco: Yes
Versnelling: Automatic
Stoelen: 7
Brandstof: N/A
€ 72,25
Lees meer »

Ford Taurus

Klasse: Premium
Deuren: 4
Airco: Yes
Versnelling: Automatic
Stoelen: 5
Brandstof: N/A
€ 75,19
Lees meer »

Lincoln MKZ

Klasse: Luxury
Deuren: 4
Airco: Yes
Versnelling: Automatic
Stoelen: 5
Brandstof: N/A
€ 82,69
Lees meer »

* Genoemde prijzen zijn vanaf en per dag.

Huurauto Reno bij World Ticket Center


Het bijzondere Nevada en Reno in alle vrijheid doorkruisen en genieten van de leuke stad en mooie natuur? Denk dan eens aan een van de voordelig geprijsde Reno huurauto’s en ontdek dit deel van de Verenigde Staten in uw eigen tempo! Het is wellicht wenselijk om vanaf een andere luchthaven dan die van Reno terug te vliegen naar Nederland, vraag onze medewerkers naar de vliegticketmogelijkheden. Sowieso bent u altijd verzekerd van de laagste Reno huurautotarieven bij World Ticket Center. Bekijk online de Reno huurautoaanbiedingen of neem contact op met een van onze adviseurs.De vrijheid van een huurauto


Een auto is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld en dat geldt in zekere zin ook voor de hedendaagse reismogelijkheden wat betreft huurauto’s. Bij World Ticket Center boekt u binnen een mum van tijd een geschikte huurauto die geheel aansluit op uw wensen. Er zijn tal van onderwerpen waar u rekening mee dient te houden bij het boeken van uw huurauto. U reist bijvoorbeeld met een groep, zoals gezin of vrienden of alleen, de wegen zijn voornamelijk geasfalteerd of soms ook zanderig, de auto dient al uw koffers te herbergen en mag dus groot van stuk zijn of wellicht voldoet een eenvoudige huurautoklasse. Niets is te gek, bij World Ticket Center boekt u de auto die bij u en uw bestemming past.

U boekt bij World Ticket Center snel en eenvoudig een huurauto, u kiest zelf de stad en plek waar u de auto ophaalt en uiteraard is het mogelijk de auto in een andere stad weer in te leveren. De mogelijkheden zijn ruim opgezet, u kiest zelf de autogrootte en de tariefklasse. Veelal boeken veel reizigers een huurauto volgens het zogenaamde all-inclusive principe, een huurautopakket waardoor u zonder zorgen de stad of het land van bestemming ontdekt.

Zo is het niet nodig stil te staan bij het aantal gereden kilometers, want dit is ongelimiteerd. Het pakket biedt een breed scala aan bijbehorende autoverzekeringen, zowel een W.A. verzekering als een schade- en diefstalverzekering zijn terug te vinden in het autohuur tarief. De afleverkosten voor de luchthaven zijn veelal inclusief, evenals lokale kosten. U heeft een bijzondere tijd voor de boeg in uw huurauto op de plek van bestemming en de reisspecialisten van World Ticket Center beantwoorden graag al uw vragen.

Zoeken op bestemming

Bestemmingen in Verenigde staten
War Child

WTC steunt War Child

Helpt u mee de oorlog uit een kind te halen?

Ook in 2012 groeien er overal ter wereld miljoenen kinderen op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, misbruik, verlies en verwoesting, wat een normale ontwikkeling ernstig in de weg staat. Kunt u zich dat voorstellen?

Reizen bij WTC.nl is grenzeloos en daarom weten wij heel goed wat er over de grenzen speelt in de wereld. Het leed wat oorlogskinderen hebben, raakt ons ook. Kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit. Om deze reden steunt WTC.nl de missie van War Child en bundelen wij onze krachten om oorlogskinderen te helpen bij het veranderen van de toekomst. Alle kinderen hebben het recht op te groeien in vrede!

Om zoveel mogelijk kinderen een vreedzame toekomst te kunnen bieden is ook uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u in stap 3 van ons online boekingsproces een vrijblijvende donatie te doen van minimaal €1.

Met uw donatie helpt War Child oorlogskinderen hun kracht terug te vinden met een grondige aanpak:

  • Bescherming tegen geweld in (na) oorlogse gebieden
  • Psychosociale hulp, zodat ze zich durven uiten & zelfvertrouwen opbouwen
  • Onderwijs, zodat ze een nieuwe toekomst kunnen opbouwen

Laat alle kinderen weer kind zijn. Laat ze weer lachen, spelen en dromen over alles wat nog komen gaat. Laat ze leven, gewoon zoals u en wij.

WTC.nl steunt War Child, u toch ook?

Prijzenkast van WTC

Wij zijn trots op alle prijzen die wij toegekend hebben gekregen van het Nederlandse publiek en diverse vakjury`s. Dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat U als klant de vruchten plukt.

Boek bij een winnaar, boek bij WTC.nl!

 
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00