Share |
Klantenservice: 020-6261011 | 070-661671
Ma-Vr: 09:00 - 21.00 uur | Za: 10.00 tot 17.00 uur | Zo: 11.00 tot 17.00 uur
   

Auto huren Pittsburgh

Auto huren in Pittsburgh

* Genoemde prijzen zijn vanaf en per dag.

Huurauto Pittsburgh bij World Ticket Center


Uw vakantie in Pittsburgh in alle vrijheid beleven? Boek dan een van de voordelig geprijsde Pittsburgh huurauto’s en ontdek de mooie omgeving van top tot teen! U kiest een huurauto van eenvoudig tot luxe, van een driedeurs tot een stationwagon. Bij World Ticket Center bent u altijd verzekerd van de laagste Pittsburgh huurautotarieven. Bekijk online de Pittsburgh huurautoaanbiedingen of neem contact op met een van onze reisadviseurs. Geniet van deze welverdiende vakantie in de Verenigde Staten.Lekker er op uit met een huurauto, een extra dimensie aan uw reis

 
De reizigers van tegenwoordig hebben wel heel veel mogelijkheden bij World Ticket Center. Zeker op het gebied van huurauto’s, want deze tarieven zijn zeer voordelig en daar zijn we zeer trots op. U beslist zelf waar uw huurauto aan moet voldoen, de mogelijkheden zijn oneindig en voor elke portemonnee is een huurauto beschikbaar. Het is een fijne reiservaring om een stad of land in alle vrijheid te ontdekken, want dat is een belangrijk kenmerk van een huurauto. U bepaalt hoe lang u rijdt, waar u naartoe rijdt en dat brengt een heerlijk ontspannen vakantiegevoel met zich mee.

U boekt bij World Ticket Center direct en gemakkelijk een huurauto, u kiest de zelf de stad en plek waar u de auto oppikt – veelal de luchthaven, maar dit is geheel afhankelijk van uw reisplannen - en uiteraard is het mogelijk de auto in een andere stad of luchthaven weer in te leveren. Veel reizigers boeken een huurauto volgens het zogenaamde all-inclusive principe, een huurautopakket waardoor u onbezorgd de stad of het land van bestemming verkent. De mogelijkheden zijn zeer divers, evenals de autogrootte en het merk. Wilt u super-de-luxe rondrijden of volstaat een eenvoudige wagen, laat het ons weten, u vindt altijd een huurauto die bij u past.

Zo kent u geen beslommeringen wat betreft extra kosten op basis van de gereden kilometers, want deze zijn tegenwoordig onbeperkt. Dat betekent rondrijden in alle vrijheid! Verder zijn alle bijbehorende autoverzekeringen inbegrepen, zowel een W.A. verzekering als een schade- en diefstalverzekering zijn verwerkt in uw autohuurbedrag. De afleverkosten voor de luchthaven zijn veelal inclusief, evenals lokale kosten. U komt niet voor verrassingen te staan, daar zorgen de reisspecialisten van World Ticket Center wel voor. Zij bespreken de mogelijkheden met u, maar het is ook mogelijk via het eenvoudige online en klantvriendelijke reserveringssysteem de perfecte huurauto te boeken.

Zoeken op bestemming

Bestemmingen in Verenigde staten
War Child

WTC steunt War Child

Helpt u mee de oorlog uit een kind te halen?

Ook in 2012 groeien er overal ter wereld miljoenen kinderen op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, misbruik, verlies en verwoesting, wat een normale ontwikkeling ernstig in de weg staat. Kunt u zich dat voorstellen?

Reizen bij WTC.nl is grenzeloos en daarom weten wij heel goed wat er over de grenzen speelt in de wereld. Het leed wat oorlogskinderen hebben, raakt ons ook. Kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit. Om deze reden steunt WTC.nl de missie van War Child en bundelen wij onze krachten om oorlogskinderen te helpen bij het veranderen van de toekomst. Alle kinderen hebben het recht op te groeien in vrede!

Om zoveel mogelijk kinderen een vreedzame toekomst te kunnen bieden is ook uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u in stap 3 van ons online boekingsproces een vrijblijvende donatie te doen van minimaal €1.

Met uw donatie helpt War Child oorlogskinderen hun kracht terug te vinden met een grondige aanpak:

  • Bescherming tegen geweld in (na) oorlogse gebieden
  • Psychosociale hulp, zodat ze zich durven uiten & zelfvertrouwen opbouwen
  • Onderwijs, zodat ze een nieuwe toekomst kunnen opbouwen

Laat alle kinderen weer kind zijn. Laat ze weer lachen, spelen en dromen over alles wat nog komen gaat. Laat ze leven, gewoon zoals u en wij.

WTC.nl steunt War Child, u toch ook?

Prijzenkast van WTC

Wij zijn trots op alle prijzen die wij toegekend hebben gekregen van het Nederlandse publiek en diverse vakjury`s. Dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat U als klant de vruchten plukt.

Boek bij een winnaar, boek bij WTC.nl!

 
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00