Vliegtickets West Palm Beach

Noord-Amerika » Verenigde Staten » Palm Beach

Verenigde Staten

Palm Beach

Bezienswaardigheden in West Palm Beach


Clematis Street is het historische hart van Downtown West Palm Beach. Hier vind je allerlei boutiekjes, restaurants, nachtclubs en historische bezienswaardigheden. Bezoek zeker de populaire winkelstraat Worth Avenue. Hier komt de jetset van Amerika om te winkelen. Hier zie je de ene luxe auto na de andere voorbij rijden.

De stad heeft twee interessante musea. Het Flagler Museum was het winterverblijf van Flagler dat in 1959 werd opengesteld voor het publiek. Het is prachtig gerestaureerde Villa. In het Norton Museum of Art waar je met name kunst uit de omgeving kunt vinden.
In de omgeving zijn een aantal interessante bezienswaardigheden en attracties.

Disneyworld en Universal Studios zijn op een paar uurtjes rijden en Cape Caneveral, de thuishaven van de Space Shuttle is ook vlakbij. Daarnaast is kun je een bezoek brengen aan de Florida Keys eilanden en aan het beroemde moeras de Everglades, waar je met een hoovercraft door de swamps kan racen.


 

Vliegtickets West Palm Beach, fl


Een vliegticket naar West Palm Beach boekt u goedkoop bij World Ticket Center. West Palm Beach in Florida is een heerlijke kustplaats om te bezoeken. Hier vind je prachtige stranden en schijnt de zon altijd. Deze plek wordt ook wel het Beverly Hills van Florida genoemd. De ideale plek voor wie de drukte van Miami wil mijden en het luxe leven in florida wil leiden.

Boek uw vliegticket West Palm Beach zelf op onze website. Na uw zoekopdracht verschijnt een overzicht van vluchten op de door u gekozen data. U kunt kiezen voor de beschikbare vlucht die u het beste uitkomt qua prijs of vliegtijd.

World Ticket Center


World Ticket Center heeft al jaren ervaring met het boeken van een goedkoop vliegticket naar Florida. Als u advies wilt over uw eventuele vlucht is een telefoontje met ??n van onze adviseurs altijd een optie.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00