Vliegtickets Nashville

Noord-Amerika » Verenigde Staten » Nashville

Verenigde Staten

Nashville

Bezienswaardigdheden in Nashville


De bekendste naam uit deze industrie is "The Grand Ole Opry". Dit radioprogramma, waarin twee en een half uur lang "country music" wordt uitgezonden is al sinds 1925 in de ether en is daarmee het radioprogramma dat het langst onafgebroken in stand is gebleven.

In de Country Music Hall of Fame vind je onder andere de gouden Cadillac van Elvis en handgeschreven originele songteksten van Elvis Presley, Dolly Parton en Willy Nelson.
Naast deze bezienswaaridgheden die in het teken staan van muziek zijn er nog een aantal leuke attracties. Het Centennial Park met een kopie van het Parthenon. De Carl Van Vechten Gallery met werken van Cézanne, Picasso, Renoir en Georgia O'Keeffe. Het Hermitage, het landhuis van President Jackson en de Tulip Grove Mansion.

Het Great Smoky Mountains National Park ligt voor het grootste gedeelte in de staat Tennessee. Dit nationale park is onderdeel van de Appalachian Mountains en is een van de oudste bergketens in de Verenigde Staten. De flora en fauna in het park is erg verschillend en een van de bijzonderste in Noord-Amerika. Het is zelfs een van de meest gevarieerde ecosystemen ter wereld; het biedt plaats aan meer dan 4.000 plantensoorten, 130 verschillende boomsoorten, 65 soorten zoogdieren, 230 vogelsoorten, tientallen soorten reptielen en meer soorten salamanders dan waar ook ter wereld.


 

Vliegtickets Nashville, tn


Voor een vlucht voor het goedkoopste tarief naar Nashville kunt u boeken bij het World Ticket Center. Nashville is de hoofdstad van Tennessee en is de hoofdstad van de country & western muziek in de Verenigde Staten. Nashville staat geheel in het teken van muziek. Hier vindt je leuke barretjes met diverse optredens. Vele bezienswaardigheden in deze stad zijn ook hieraan gewijd, zoals de Country Music Hall of Fame en de Grande Ole Opry.

De vliegtickets op onze site zijn allemaal inclusief tax en andere toeslagen. Vlieg voor de goedkoopste prijzen al naar deze Amerikaanse stad en boek uw vliegtickets bij het World Ticket Center.

World Ticket Center


De goedkoopste vliegtickets naar en van Nashville vindt u bij het World Ticket Center! Al meer dan 25 jaar zijn wij een van de goedkoopste reisbureaus van Nederland! Boek uw vliegtickets via de website van het World Ticket Center of laat u adviseren door een van de specialisten die voor u klaar staan in het reisbureau.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

wed 03 jul - sun 07 jul

€ 1257

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00