Vliegtickets Detroit

Noord-Amerika » Verenigde Staten » Detroit

Verenigde Staten

Detroit

Vliegtickets Detroit

Met een kleine miljoen inwoners is Detroit de grootste stad in de staat Michigan, Verenigde Staten. De staat ligt zeer noordelijk, het Eriemeer en het Saint Clairmeer scheiden de staat van buurland Canada. Vanwege de prachtige Michigan natuur betreft het hier een van de World Ticket Center topbestemmingen in de Verenigde Staten. U begrijpt dat u hier met een vliegticket Detroit een bijzondere tijd kunt beleven. Ook een hotel Detroit, dat u eenvoudig online boekt bij World Ticket Center, is van hoge kwaliteit. En met een huurauto Detroit voelt u zich als een vis in het water in waterrijk Michigan.Detroit huurauto boeken, de tijd van uw leven

Detroit is volgens World Ticket Center de leukste vertrekplaats om heel Michigan en misschien wel omliggende staten of buurland Canada per huurauto te verkennen. Het idee om deze schitterende omgeving op eigen houtje eigen te maken, daar wordt iedereen toch superenthousiast van! Behalve prachtige bergen, meren, kreken, bossen en rivieren is Detroit de stad waar legendarische muziekstromingen als Motown, Chicago, Techno en Garagerock groot werden. Muziekliefhebbers hebben hier de tijd van hun leven en beginnen natuurlijk met een bezoekje aan het Motown Historical Museum te Detroit!Een avondje uit in Detroit

In Michigan en dus ook in Detroit, houdt men van lekker eten. Zo prijkt vooral witvis bovenaan de menukaarten van vele restaurants en alom bekende steakhouses. Deze verse vis komt rechtstreeks uit de Michigan meren en wordt veelal geserveerd met chardonnaysaus. Verder smult u van heerlijke steekdesserts, waar de Michigan bosvruchten en rode vruchten in verwerkt worden! Na een heerlijk maal begeeft u zich naar het Woodward Avenue Theater District. En heeft u na een spetterende voorstelling naar keuze nog geen zin om uw warme bedje op te zoeken, dan kunt u nog een dansje wagen in de omgeving van Downtown Greektown, waar het nachtleven bruist.


 
Henry Ford en Lake Superior

Detroit is de bakermat van de auto-industrie. Bezoekjes aan het Henry Ford museum en het bijbehorende Greenfield Village zijn aanraders. Andere interessante bezienswaardigheden in Detroit zijn de Gerald Ford Presidential Library en het Detroit Science Center. Naast Lake Superior ligt Pictured Rocks National Lakeshore met veelkleurige kliffen en stranden en moerassen. Ook het National Park Isle Royale is de moeite waard, het eiland is alleen per boot of watervliegtuig bereikbaar. In een omgeving vol ongerepte bossen, ruige rotskusten en meren loopt u hier wolven, elanden, bevers, de Noord-Amerikaanse vos en verschillende eekhoornsoorten tegen het lijf. Het park is geopend van half mei tot half oktober.
Indien u Hollandse invloeden in Amerika van dichtbij wil zien, neem dan een kijkje bij een van de vele kleine counties als Holland, Zeeland en Borculo, die gesticht zijn door Nederlandse immigranten. U treft er tulpen, windmolens en Hollandse architectuur aan.Uw vliegtickets Detroit bij World Ticket Center

Bij World Ticket Center boekt u tegen uiterst aantrekkelijke tarieven Detroit vliegtickets. Detroit is een schitterende plaats in Michigan, waarvandaan u een prachtige rondreis door de Verenigde Staten kunt maken. Onze reisexperts staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. Uiteraard kunt u ook uw vliegtickets online boeken of neem contact op met één van onze Noord-Amerika adviseurs.

Beste reistijd: variabel en afhankelijk van uw wensen


Vliegtickets Detroit bij World Ticket Center


Bij World Ticket Center boekt u tegen uiterst aantrekkelijke tarieven Detroit vliegtickets. Detroit is een bijzondere stad in Michigan, kent een kleine miljoen inwoners en is geroemd om de wonderschone natuur. Michigan is een van de vele Verenigde Staten, waar u een prachtige rondreis kunt maken. World Ticket Center is expert op het gebied van scherp geprijsde vliegtickets. Detroit is een van onze rijke culturele Noord-Amerika bestemmingen. Onze reisexperts staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. Uiteraard kunt u ook uw Detroit vliegtickets online boeken of neem contact op met één van onze adviseurs.Ervaren reisdeskundigen


World Ticket Center – sinds 1980 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties in Nederland – biedt u de meest voordelige vliegtickets. Wij bieden een uiterst zorgvuldig geselecteerd overzicht vliegtickets naar bestemmingen over heel de wereld. Onze specialisten helpen u uiterst vakbekwaam, per continent bieden wij u een expert, waar u al uw vliegticketvragen aan kunt stellen.

Uw reis moet voldoen aan uw voorkeuren en dat beseffen wij maar al te goed. Of u nu op zoek bent naar de meest exclusieve rondreis waar u volledig in de watten wordt gelegd, een voordelig geprijsde last minute omdat u dringend behoefte heeft aan lekker bijkomen in een zomerse setting, een round the world ticket voor die welverdiende sabbatical, een jaarticket omdat u gaat backpacken, een verre bestemming met een of meerdere stop-overs naar keuze, bij World Ticket Center zijn de mogelijkheden oneindig.

Onze ervaringsdeskundigen – al net zo reislustig als u - denken graag met u mee en zorgen voor een onbezorgde reis. Zij leggen u alles uit over de tarieven, uw vluchtschema, wijzigingsmogelijkheden, maar ook reisverzekeringen. Schroom niet en vraag gerust om advies, zodat u meer weet over de voordelen van bijvoorbeeld een doorlopende reisverzekering. Wij garanderen u de beste service, want met de vliegtickets van World Ticket Center gaat u altijd fijn en compleet verzorgd op reis.

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

thu 20 jun - sat 20 jul

€ 973

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00