Vliegtickets Asuncion

Zuid Amerika » Paraguay » Asuncion

Paraguay

Asuncion

Bezienswaardigheden in Asunción

 
Asunción is de zetel van de regering, belangrijkste luchthaven en economisch en cultureel centrum van het land. De stad kent een aantal opmerkelijke gebouwen, waaronder het Panteón Nacional waar de nationale helden begraven zijn. Daarnaast zijn het Casa Violoa, Catedral Metropolitana en de Casa de Independicia voorbeelden van het weinig overgebleven koloniale erfgoed. Casa Violoa doet nu dienst als museum. In dit museum vind u alles over de geschiedenis van Paraguay.

Andere bezienswaardigheden in de stad zijn het presidentiële paleis en de Jardin Botanico. Het presidentiële paleis is een genot om te bezichtigen. Dit pastelkleurige presidentiële paleis op het plein van de Constitutie is een kopie van het Louvre in Parijs. Jardin Botánico is een fraai park met daarin het Museo del Barro. Dit museum heeft een grote collectie moderne kunst met name van kunstenaars uit Zuid Amerika.

Winkelen en uitgaan kun je prima in de stad. Er zijn een aantal grote winkelstraten die een breed aanbod hebben aan alle bekende merken, maar dan voor een lagere prijs. Ook zijn er voldoende restaurants om lekker uit eten te gaan.


 

Vliegtickets Asuncion


Boek uw vliegtickets naar Asuncion, de hoofdstad van Paraguay. Asunción is gesticht in 1537 en ligt aan de oostelijke oever van de Río Paraguay. Er wonen iets meer dan 1 miljoen mensen in de stad. Asunción heeft een groot aantal monumenten die verwijzen naar de vele dictators en veldslagen die het land rijk is. Het hart van de stad ligt aan de rivier tussen Avenida Colon in het westen, de straten Haedo en Luís A. Herrera in het zuiden en Estados Unidos in het oosten.

World Ticket Center vergelijkt de prijzen van tickets van alle luchtvaart maatschappijen. Zo vindt u bij ons altijd de meest goedkope vliegtickets naar Asuncion. Boek eenvoudig en snel online of neem telefonisch contact op met één van onze medewerkers.

World Ticket Center


World Ticket Center heeft 25 jaar ervaring met het boeken van voordelige tickets naar Asuncion. Online vindt u een overzicht van beschikbare vluchten naar Paraguay. Boek zo snel mogelijk om te profiteren van nog lagere prijzen.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00