Vliegtickets Managua

Zuid Amerika » Nicaragua » Managua

Nicaragua

Managua

Bezienswaardigheden in Managua


De stad is het economische hart van het land en alle belangrijke regeringsgebouwen zijn hier gevestigd. Tevens is Managua het punt waar vandaan zowel internationale als nationale vluchten en bussen vertrekken.

Het Teatro Nacional Rubén Darío is een modern theater en is thuishaven van het dansgezelschap Academia Nicaragüense. De ontwerpers van dit theater zijn ook verantwoordelijk voor het ontwerp. Het Museo Nacional herbergt een grote collectie van archeologische vondsten uit de omgeving. Zo vind je hier vele oude gebruiksvoorwerpen van lokale indianen en de eerste Spaanse kolonisten.

In de wijk Acahualinca is een interessante bezienswaardigheid de tienduizend jaar oude voetstappen die bewaard zijn gebleven in het lava. De stad is in het verleden regelmatig getroffen door vulkaanuitbarstingen waardoor er qua bodemschatten veel te vinden is rond en in deze stad. Het Parque Nacional Loma de Tiscapa ligt aan de rand van de stad. Vanaf hier heeft men een geweldig uitzicht over de hoofdstad. Ook vind u hier een beeld van generaal Sandino. Wat leuk om te doen is om af te dalen naar het nabij gelegen kratermeer Laguna de Tiscapa.


 

Vliegtickets Managua


Goedkope vliegtickets naar Managua boekt u bij World Ticket Center. Managua is de hoofdstad van Nicaragua en heeft ongeveer 1 miljoen inwoners. In 1972 verwoeste een aardbeving de complete binnenstad. Hierdoor zijn er niet veel historische bezienswaardigheden overgebleven. Ondanks dit zijn er wel interessante plekken, mooie uitkijkpunten, goede restaurants en uitgaansgelegenheden.

Voor uw vlucht naar Managua boekt u bij World Ticket Center goedkope vliegtickets. Wij vergelijken tarieven van vele luchtvaartmaatschappijen, zodat wij u het voordeligste aanbod kunnen doen. Op onze website vindt u een overzicht van beschikbare vluchten naar Nicaragua. Maak uw keuze en boek het gewenste vliegticket eenvoudig online. Vlieg naar Managua om van de prachtige natuur te genieten.

World Ticket Center


Bij World Ticket Center kunt u online vliegtickets boeken naar wereldwijde bestemmingen als Managua. Wij hebben vele ervaren specialisten in dienst die u kunnen adviseren over tickets. Kom langs in ons reisbureau, neem telefonisch of per email contact op of boek zelf online.

 

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

mon 16 sep - tue 01 oct

€ 546

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00