Vliegtickets Tuxtla Gutierrez

Zuid Amerika » Mexico » Tuxtla Gutierrez

Mexico

Tuxtla Gutierrez

Bezienswaardigheden in Tuxtla Gutiérrez

Tuxtla Gutiérrez is een drukke handelsstad, maar 's avonds laat, als de muzikanten op de Plaza de Marimba hun muziek laten horen, tintelt in de hoofdstad van de staat Chiapas de Mexicaanse charme. Dit stadje heeft naast een aantal koloniale gebouwen en kerken, niet veel te bieden. Het is meer een goede tussenstop op weg naar Palenque en een uitvalsbasis voor natuurtochten en een boottocht over de Sumidero Canyon.

De jungle rond de stad is een bezoek waard. De talloze vlinders, vogels (aalscholvers, arenden, gieren, enz.) en het ruisen van het woud brengen volledige rust. Ook in de buurt ligt het indianendorp San Juan de Chamula. Deze indianen leven nogsteeds volgens oude tradities. Het is hier ten strengste verboden te fotograferen.

De Sumidero Canon is een interessante Canyon om te bezichtigen. Sinds de bouw van de dam ligt er een stuwmeer waarop prachtige boottochten gemaakt kunnen worden. Het zicht op de 900 tot 1200 meter hoge wanden van de canyon is adembenemend.


 

Vliegtickets Tuxtla Gutierrez


Vlieg naar de Indianenstad Tuxtla. World Ticket Center biedt u voordelige vliegtickets naar deze stad. Tuxtla Gutierrez is een stadje gelegen in de Chiapas, een provinicie in Zuid Mexico. Deze streek is bekend om de inheemse culturen en de prachtige natuurgebieden.

Een vliegreis naar Tuxtla brengt u naar een stad in een prachtige omgeving. Boek voor een culturele en natuur vakantie snel een vliegticket naar Mexico. Op de website van World Ticket Center kunt u gemakkelijk tickets zoeken. Online ziet u direct de prijzen. World Ticket Center selecteert ook voor u de beste aanbiedingen naar Tuxtla.

World Ticket Center


World Ticket Center kan door zijn jarenlange ervaring de goedkoopste vliegtickets aanbieden naar bestemmingen over de hele wereld. Wij hebben vele specialisten die u graag te woord staan over de mogelijkheden van voordelige tickets naar Tuxtla in Mexico.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00