Vliegtickets Guatemala City

Zuid Amerika » Guatemala » Guatemala City

Guatemala

Guatemala City


Bezienswaardigheden


Deze stad, met als volledige naam La Nueva Guatemala de la Asunción, is de grootste stad van Guatemala en tevens de langste stad van Midden-Amerika. De stad ligt in een vallei, dichtbij het pittoreske stadje Antigua. De restanten van Mayastad Kaminaljuyu bevinden zich binnen de stadsgrenzen, net zoals het historische centrum met de kathedraal, het Palacio Nacional
Museum Popol Vuh heeft een grote verzameling Maya-oudheden. Hier moet je zijn om de eeuwenoude tradities,kleding en voorwerpen van de oorspronkelijke inwoners te bezichtigen, zo krijg je een goed indruk hoe de Maya's geleefd moeten hebben.
Vlakbij Guatemala-stad ligt Antigua. De voormalige hoofdstad is ligt in een diep dal omringd door diverse vulkanen. De stad heeft een koloniale sfeer met kerken, kloosters, paleizen en pleinen.


La Nueva Guatemala de la Asunción is de uitgebreide naam van de hoofdstad van Guatemala. De stad ligt in een vallei, en in de buurt zijn diverse bezienswaardigheden te vinden zoals het pittoreske stadje Antigua. De fundering van de oude Maya-stad Kaminaljuyu ligt binnenin de stad net zoals het oude centrum met de kerk en het Palacio Nacional Een grote verzameling Maya-oudheden vind je in het Popul Vuh museum. In dit museum vind je diverse verwijzingen naar eeuwenoude tradities,kledingstukken en voorwerpen van de oorspronkelijke bewoners van het Maya rijk,. Op deze manier krijg je een inzicht hoe men vroeger geleefd moeten hebben. Antigua ligt niet ver vanaf Guatemala stad. De voormalige hoofdstad van het land ligt in een sprookjesachtige omgeving omgeven door vulkanen en bergketens. De stad heeft een typische Spaanse sfeer, overgebleven uit de tijd dat de Spanjaarden de lakens uitdeelden in dit gebied. De stad is de laatste jaren explosief gegroeid vanwege de armoede in het land. In de stad proberen de mensen hun geluk te beproeven. Door de toename is het aanbod van hotels gegroeid en is er in iedere prijscategorie wel accommodatie te vinden

Deze stad, met als volledige naam La Nueva Guatemala de la Asunción, is de grootste stad van Guatemal. De stad ligt in een vallei en in buurt ligt de prachtige koloniale stad Antigua. Met de huurauto kun je het voormalig Maya koninkrijk ontdekken. Houdt er wel rekening mee dat de wegen soms moeilijk begaanbaar zijn. Museum Popol Vuh heeft een ruime collectie Maya-oudheden. Hier vind je diverse voorwerpen uit het Maya verleden, ook traditionele kleding is er te vinden. Zo krijg je te zien hoe de Maya's vroeger geleefd moeten hebben. Antigua is de voormalige hoofdstad vlakbij Guatemala stad dat het bezoeken zeker waard is. De stad ligt in eendiep dal omringd door diverse vulkanen en gebergtes. De stad heeft een koloniale uitstraling overgebleven uit de tijd dat de Spanjaarden hier heer en meester waren. Je vind hier prachtige kerken, kloosters, paleizen en pleinen.

 

Guatemala City


Zoekt u goedkope vliegtickets naar Guatemala stad? Dan bent u bij World Ticket Center aan het juiste adres. Wij bieden u de goedkoopste vliegtickets naar deze stad in Midden Amerika. Guatemala stad is de hoofdstad van het land Guatemala en ligt tegen Mexico. Deze stad is vaak de start van je rondreis door Midden Amerika en is populair vanwege het traditionele Maya volk dat je overal tegenkomt , de nabij gelegen stad Antigua en even iets verder de Mayatempels bij Tikal.
De goedkoopste en voordeligste vliegtickets naar Guatemala vindt u bij WTC. Wij vergelijken de prijzen van vele luchtvaartmaatschappijen, zodat wij u gegarandeerd het goedkoopste vliegticket kunnen aanbieden. Op onze website kunt u de mogelijkheden voor uw vlucht naar bekijken. Daar vindt u direct de mogelijkheden voor uw vlucht. Boek, snel, simpel, gemakkelijk en eenvoudig uw goedkope tickets.

Vlieginformatie


U vliegt in ongeveer 12 uur naar Guatemala, afhankelijk van de overstaptijd. Rechtstreekse vluchten zijn niet mogelijk, de meeste gaan via Madrid. Luchtvaartmaatschappijen die goedkoop naar deze stad vliegen zijn onder andere Iberia en Continental en KLM via Dallas, daarna met American Airlines.
World Ticket Center is een reisbureau met meer dan 25 jaar ervaring in het boeken van vliegtickets. Onze Amerika specialisten helpen u graag bij het boeken van uw vliegticket of het samenstellen van uw reis, zo voordelig mogelijk!

 

BOEK DEZE VLUCHT
Guatemala City

Algemene Beoordeling

5

Grote, drukke stad

Guatemala City als bestemming is geen aanrader. Reis liever door naar, Antigua, Semuc Champey, Rio Dulce of Monterrico voor mooier landschap, meer cultuur, vriendelijkere mensen etc. De stad is uiteraard wel het commerciele centrum, dus als je iets nodig hebt zul je het hier (en bijna nergens anders) vinden.

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00