Vliegtickets Santa Marta

Zuid Amerika » Colombia » Santa Marta

Colombia

Santa Marta

Bezienswaardigheden in Santa Marta


Bezienswaardigheden in Santa Marta zijn het Tayrona museum en de Quinta de San Pedro, de finca waar Bolivar zijn laatste dagen doorbracht alvorens te sterven. Het Tayrona museum laat voorwerpen zien uit de tijd voordat de Spanjaarden hier kwamen en de indianen nog niks te duchten hadden van de conquistadores.

Vlakbij Santa Marta ligt het Nationaal Park Tayrona. Het loopt van de kust tot ver in de heuvels van de Sierra Nevada de Santa Marta. Het park bevat een aantal desolate stranden waar veel vogels broeden en schilpadden hun eieren leggen. Ook vind je hier de archeologische sites van de Tayrona Indianen. De meest bekende is El Pueblito, een archologische plek waar een complete stad is blootgelegd.

Quebrada Valencia ligt ongeveer 20km buiten de stad. In dit natuurgebied kun je prachtige wandeling maken door de uitlopers van de Sierra Nevada. Hier vind je prachtige natuur en watervallen van verschillende niveau's.


 

Vliegtickets Santa Marta


Een vliegticket naar Santa Marta boekt u goedkoop bij World Ticket Center. Santa Marta is de oudste stad van Colombia en de plek waar Simon Bolivar, de grote vrijheidstrijder van Zuid Amerika stierf. De stad heeft diverse koloniale gebouwen en een oud historisch centrum. Santa Marta heeft een dynamisch kustleven. Aan de rand van het stadje liggen diverse resorts.

Boek uw vliegticket naar Santa Marta zelf op onze website. World Ticket Center heeft een online reserveringssysteem, waarin alle mogelijke vluchten worden aangeboden. Wij hebben de goedkoopste tickets al voor u geselecteerd. Regelmatig hebben wij aanbiedingen van vliegtickets naar Colombia. Met zijn vele mogelijkheden zult u zich in Santa Marta nooit vervelen!

World Ticket Center

World Ticket Center is een reisbureau met jarenlange ervaring. Wij bieden al meer dan 25 jaar vliegtickets naar bestemmingen over de hele wereld. Uw ticket naar Colombia boekt u dan ook voordelig bij World Ticket Center!

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

mon 12 aug - fri 30 aug

€ 1140

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00