Vliegtickets Beef Island

Zuid Amerika » Britse Maagdeneilanden » Beef Island

Britse Maagdeneilanden

Beef Island

Bezienswaardigheden op Beef Island


Tortola is het grootste eilande van de Maagdeneilanden. Ten noordoosten van Tortola ligt het eilandje 'Beef Island', waarop het internationale vliegveld is gevestigd. Het eilandje is sinds 1966 met Tortola verbonden door de 90 meter lange Queen Elisabeth Bridge.

Op duiken na is er op Beef Island is verder niks te zien en beleven. De hoofdstad van de eilanden "Road Town" ligt aan de zuidkant van het eiland en is het economische centrum van Tortola. Main Street is de hoofdstraat waar vele winkeltjes en barretjes gevestigd zijn.

Bezienswaardigheden hier zijn de anglicaanse St. George's kerk en het 19de-eeuwse postkantoor. Het Virgin Islands Folkmuseum laat u voorwerpen en sieraden uit de vroegere tijd zien. U ziet er onder meer voorwerpen uit de tijd van de plantages en slavernij. De ruïnes van Fort George liggen op Fort Hill, ten oosten van Road Town. Men bouwde het fort in 1794 om aanvallen van andere kolonisten en piraten te weerstaan.
Uitgaan kun je prima in Road Town. Er zijn een aantal leuke bars en clubs gevestigd, waar je kan genieten van de Caribische klanten en de regae die hier veelvuldig aanwezig is.


Vliegtickets Beef Island


Vlieg naar de Britse Maagdeneilanden in het Caribische gebied. World Ticket Center biedt u goedkope vliegtickets naar deze zonnige bestemming. U vindt hier heerlijke stranden, een groenblauwe zee en een bruisend uitgaansleven. Beef Island is een klein eilandje van de Britse Maagdeneilanden. De Archipel maakt deel uit van de Antillen en is gelegen in het Caribische gebied. De Britse Maagdeneilanden bestaan uit meer dan 50 eilanden. Deze eilanden liggen ten noordoosten van de Amerikaanse Maagdeneilanden en ten noordwesten van Anguilla, Sint Maarten en Saba.

U kunt uw vliegticket naar Beef Island zelf online boeken. Naar aanleiding van uw zoekopdracht, vindt ons reserveringssysteem de beschikbare vluchten naar de Britse Maagdeneilanden. Kies het vliegticket naar wens.

World Ticket Center


World Ticket Center is gespecialiseerd in voordelige vliegtickets naar wereldwijde bestemmingen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de goedkoopste vluchten naar Beef Island voor u selecteren. Boek uw vliegreis nu online bij World Ticket Center voor een zonnige vakantie!

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00