Vliegtickets Curitiba

Zuid Amerika » BraziliĆ« » Curitiba

Braziliƫ

Curitiba

Bezienswaardigheden in Curitiba


Curitiba kent diverse historische bezienswaardigheden. Het iguaçu Paleis dat het hoofdkwartier is van de staats -en stedelijke overheid, Passelo Público is een oud populair park, waar de plaatselijke bevolking veelal te vinden is. Verder zijn er een aantal musea en oude kerken te bezichtigen.

Curitiba heeft een speciaal aangelegd ‘pijnbomen'pad van drie kilometer lang waarover gewandeld en gefietst kan worden, of zelfs per speciale bus die langs deze route rijdt en stopt bij de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden. De bezoeker kan, het pad volgend, een route maken langs kerken, historische gebouwen en musea zoals het Museu de Paraná. Eén van de vele attracties voor de bewoners en bezoekers is de Rua 24 Horas, een overdekte passage met veel winkeltjes, bars, terrasjes, restaurants en bioscopen. Sétor Historico, de Jardim Botãnico is een prachtige Botanische tuin. Hier vind je diverse bloemen en planten en is het heerlijk toeven zo midden in deze drukke stad.

U kunt naar Curitiba vliegen met onder andere Tap, British Airways en Lufthansa. De vliegduur naar deze stad is ongeveer 12 uur, afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij waarmee u vliegt en transit.


 

Vliegtickets Curitiba


Ben je op zoek naar vliegtickets naar de Braziliaanse stad Curitiba? Dan moet je bij World Ticket Center zeker eens het aanbod van tickets bekijken. Curitiba is de hoofdstad van de staat Paraná in Brazilie en is bekend vanwege de innovatieve stedelijke en ruimtelijke oplossingen met name in het openbaar vervoer. Deze stad, bekend van haar schone straten en parken is een mengeling van emigranten uit Europa, 70 procent van de bevolking is Pools, Italiaans en Duitse komaf.

U kunt een vliegticket naar Curitiba zelf online boeken op onze website. World Ticket Center biedt vluchten tegen de laagst mogelijke prijs. Wij zijn gespecialiseerd in voordelige tickets. Maak ook gebruik van speciale aanbiedingen naar Parana. Vlieg goedkoop naar de 5e stad van Brazilie!

World Ticket Center


Bij World Ticket Center kunt u tickets naar Curitiba zowel online als in het reisbureau boeken. Wij helpen u graag bij het zoeken naar de goedkoopste vliegtickets.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00