Vliegtickets Liverpool

Europa » Verenigd Koninkrijk » Liverpool

Verenigd Koninkrijk

Liverpool


Bezienswaardigheden


Albert Dock, langs de kade van de Mersey, is het toeristische hart. Musea, restaurants en winkels genoeg om je te vermaken.
De bekendste en geliefste groep ter wereld heeft haar wortels in Liverpool. Overal in de stad wordt je aan The Beatles herinnerd. Paul McCartney, George Harrison, Ringo Starr en John Lennon werden ontdekt in The Cavern, waar ze gespot werden door lokale liefhebbers.
De voetbalclub Liverpool huist op het indrukwekkende Anfield Road. Een bezoek is onvergetelijk door de indrukwekkende sfeer. Bij WTC kun je accommodatie en een vlucht boeken om dit voetbalbolwerk te bezoeken
Het nachtleven van de stad is op z'n minst dynamisch te noemen! De populairste bars zijn geconcentreerd rond het Concert Square, vlakbij het treinstation. De meeste bars, pubs en clubs sluiten om twee uur daarom beginnen de Britten rond een uur of negen met drinken.
Liverpool is het beste bereikbaar per vliegtuig. Vliegen op John Lennon Airport is het beste te doen vanaf Amsterdam of Dusseldorf met EasyJet of Ryanair. De vliegtijd bedraagt ongeveer 50 minuten. Hoe eerder je boekt bij WTC des te voordeliger je ticket zal zijn.

 


Langs de kade van de Mersey kun je prima rondkuieren bij het Albert Dock, het toeristische hart van de stad. Hier vind je diverse musea, eettentjes en shops om je prima te vermaken. Noem een grotere band dan de Beatles. Dit is onmogelijk, de Kevers kent iedereen, van jong tot oud. Deze groep is geboren en getogen in Liverpool. Overal in de stad vind je kenmerken die je aan The Beatles laat herinneren. Paul McCartney, George Harrison, Ringo Starr en John Lennon werden ontdekt in The Cavern, een klein kroegje, middenin de stad. Anfield Road is de thuishaven van Liverpool fc.Midden in een volkswijk vind je dit bolwerk.Dit stadion moet je zeker bezoeken. Bij WTC kun je accommodatie en een vluchten boeken om dit allemaal te gaan meemaken.
Bruisend is het uitgaansleven in de stad. Concert Square, vlakbij het treinstation is het centrum waar gestapt wordt. De meeste kroegen en pubs sluiten rond twee uur en daarom begint men rond een uur of negen al gezellig met een pint te drinken.

Albert Dock is het toeristische hart van de stad. In de haven aan de waterkant vind je diverse musea, eettentjes en shops. Hier kun je prima een tijdje rondhangen.
The Beatles is de bekendste band ter wereld. Hun roots liggen in deze stad en dit zie je overal waar je komt in het straatbeeld terug. Verwijzende cafe's, winkels en straatborden, je vind overal Paul McCartney, George Harrison, Ringo Starr en John Lennon terug.
De bekendste voetbalclub ter wereld is hier ook gehuisvest. Anfield Road is de thuishaven van Liverpool fc. Dit stadion, midden in een volkswijk moet je bezoeken als je in de stad bent. Bij WTC kun je vliegtickets en accommodatie boeken om dit allemaal te gaan meemaken. Huur hier nog een auto bij en je kan alle kanten op.
Het uitgaansleven in de stad is niet echt saai te noemen. Bij Concert Square, vlakbij het treinstation vind je de leuke kroegen, clubs en discotheken. De meeste pubs sluiten rond twee uur , daarna gaat het nachtleven verder in de vele clubs
Kies in Liverpool voor een comfortabele auto. Door de vele drukke straten en soms lange file´s is het handig om een wat kleiner model te kiezen.

 

Liverpool


Vlieg naar Liverpool, een van de meest bijzondere steden van het Verenigd Koninkrijk, gelegen in het noordwesten van het land. Stad waar de The Beatles geboren zijn, de concurrerende voetbalclubs Everton en Liverpool FC en de grootste kathedraal van Engeland . De stad heeft na London de meeste musea, galleries en theaters, daardoor kun je wel zeggen dat deze plaats naast voetbal en muziek ook cultureel veel te bieden heeft. Goedkope vliegtickets voor een weekendje voetbal of cultuur bezorgen u een bijzondere stedentrip!
Tickets naar deze voetbal en muziekstad boekt u bij World Ticket Center. Wij zijn gespecialiseerd in voordelige airline tickets en doen u het goedkoopste aanbod. Zo betaalt u nooit teveel voor uw vlucht. U kunt een ticket zelf online boeken in ons reserveringssysteem. Combineer uw vlucht met een overnachting in een van de hotels in Liverpool.
De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

thu 18 jul - mon 22 jul

€ 136

BOEK DEZE VLUCHT
Liverpool

Algemene Beoordeling

8

Het was heel leuk

De stad Liverpool is niet meer zo grijs en grauw zoals het vroeger was. Zij hebben een goede mix gevonden om oudbouw en nieuwbouw naast elkaar te hebben zonder dat het stoort. De mensen zijn over het algemeen heel vriendelijk. De publieke musea zijn er gratis, de particuliere musea moet wel voor betaald worden. Zij hebben een heel leuk winkelhart waar alle soorten winkels te vinden zijn.

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00