Vliegtickets Jersey

Europa » Verenigd Koninkrijk » Jersey

Verenigd Koninkrijk

Jersey

Vliegtickets Jersey

Met een vliegticket Jersey gaat u op weg naar een van de Kanaaleilanden. Jersey is een mooi eiland gelegen op iets meer dan twintig kilometer van de Franse kust . Dit deel van de zee grenst aan het Franse gebied Normandië en Jersey ligt dan ook in de baai van de Mont Saint-Michel. Een vliegticket Jersey is bij World Ticket Center zo geboekt. Vele reizigers roemen Jersey om de rust die er op het eiland heerst. Er wonen namelijk nog geen 100.000 mensen. Typerend voor het eiland is de welvaart en luxe, ook uw hotel Jersey is van hoge kwaliteit.

De Kanaaleilanden

Jersey is het grootste eiland van de Kanaaleilanden en de hoofdstad is Saint Helier. Samen met Guernsey en het in de Ierse Zee gelegen Man vormt Jersey de Kanaaleilanden. Deze zijn geen onderdeel van het Verenigd Koninkrijk maar een Brits Kroonbezit en ook is het geen onderdeel van de Europese Unie. Over de Kanaaleilanden is eeuwenlang strijd gevoerd - door Engeland en Frankrijk. De Kanaal Eilanden waren het enige Britse grondgebied dat tijdens de Tweede Wereldoorlog door Duitse troepen werd bezet. Het eiland Jersey heeft een golvende vlakte met ruige kliffen aan de noordkust en het hoogste punt 143 meter boven zeeniveau (Les Platons). De grootste plaatsen op het eiland zijn Gorey, St. Aubin en de hoofdstad St. Helier.

Huurauto komt van pas

Bent u van plan het hele eiland te verkennen, dan kunt u een huurauto Jersey overwegen. Verken allereerst de hoofdstad St. Helier - prachtig gelegen aan de brede St. Aubin's Bay. De stad heeft charme en uitstraling en heeft haar Victoriaanse karakter in hoge mate weten te behouden. Zowel in de straten als in de buitengewoon schilderachtige haven heerst bijna altijd een levendige bedrijvigheid. Voor de ingang van de haven ligt een klein rotsachtig eiland dat met een pontje of via een dam te bereiken is.

Mooi Jersey

Een van de prachtige bezienswaardigheden op Jersey is het 13de-eeuwse Mount Orgeuil Castle. Het werd gebouwd op de resten van een nederzetting daterend uit de IJzertijd en bevindt zich op slechts enkele kilometers ten oosten van de hoofdstad St. Helier. Verder is de aanwezige natuur de reden dat vele wandelaars en vogelliefhebbers een bezoek aan dit eiland brengen.

Waar wacht u nog op, boek een voordelig vliegticket Jersey. World Ticket Center is de specialist op het gebied van vliegtickets. Jersey is een droom van een bestemming.

Vliegtickets Jersey bij World Ticket Center


Bij World Ticket Center reserveert u tegen ontzettend leuke prijzen Jersey vliegtickets. Jersey is een mooi eiland dat gerekend wordt tot de Britse Kanaaleilanden. Een eiland waar nog geen 100.00 mensen wonen, hier heeft u een heerlijke tijd en geniet u van rust en ruimte. World Ticket Center is expert op het gebied van voordelige vliegtickets. Onze reisexperts staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. Uiteraard kunt u ook uw vliegtickets Jersey online boeken of neem contact op met één van onze reisdeskundigen.

Gedreven reisdeskundigen

World Ticket Center – sinds 1980 te vinden in Amsterdam en een van de grootste zelfstandige reisorganisaties in Nederland – is de specialist op het gebied van vliegtickets. Waar u ook naartoe vliegt, wij bieden een uiterst zorgvuldig geselecteerd overzicht vliegtickets naar bestemmingen in elk werelddeel. Onze specialisten staan graag voor u klaar u en zoeken voor u het meest voordelige vliegticket.

Uw reis moet voldoen aan uw voorkeuren en World Ticket Center garandeert u klantvriendelijke service en messcherpe tarieven. Of het nu een zakenreis, een groepsreis, een individuele vakantie of juist een met het hele gezin betreft, voor iedere gelegenheid biedt World Ticket Center u het perfect vliegticket. Van last minute tot een round the world ticket, bij ons zit u altijd goed en ook vliegtickets van lowcost luchtvaartmaatschappijen behoren tot uw mogelijkheden.

Onze ervaringsdeskundigen – die net als u met veel plezier de wereld verkennen- denken graag met u mee en zorgen voor een onbezorgde reis. Zij verstaan hun vak en informeren u graag over de tarieven, uw vluchtschema, wijzigingsmogelijkheden, maar ook reisverzekeringen. Uiteraard kunt u ook al uw vliegticketzaken online regelen, u vindt altijd een ticket naar wens. Met de vliegtickets van World Ticket Center gaat u altijd fijn en compleet verzorgd op reis.
De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

sat 25 may - thu 30 may

€ 271

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00