Vliegtickets Santa Cruz de la Palma

Europa » Spanje » Santa Cruz (La Palma)

Spanje

Santa Cruz (La Palma)

World Ticket Center


Santa Cruz de la Palma heeft een aantal interessante bezienswaardigheden. De Avenida Maritima is de boulevard van Santa Cruz. Hier zijn een aantal historische panden te vinden die de moeite waard zijn om te bekijken. Aan de Avenida Maritima is tevens een kasteel gebouwd om vroeger de stad te beschermen tegen piraten. De Calle O'Daly is de belangrijkste straat van de stad. In deze hoofdstraat zijn historische oude gebouwen en herenhuizen te vinden , zoals het Casa Monteverde en het Palacio de Salazar. De vele balkons in het centrum laten de geschiedenis van de stad zien. Overige attracties zijn de historische Plaza de España met de nabij gelegen kerk van El Salvador.

Santuario de Nuestra Señora de Las Nieves is ongeveer 4 km van Santa Cruz. Hier bevindt zich de bedevaartskapel Señora de Las Nieves van de beschermheiligen van het eiland. Het beeld van de "jongvrouw van de sneeuw" werd in Vlaanderen gemaakt in de 14e eeuw, maar kwam pas veel later op het eiland aan. Haar gewaad is met edelstenen bezet en ze staat op een altaar uit bewerkt zilver.

Er zijn diverse restaurantjes en winkeltjes in Santa Cruz te vinden en het nachtleven is er bruisend. Er zijn hier diverse bars, clubs en discotheken waar je tot in de late uurtjes terecht kan.


 

Vliegtickets Santa Cruz de la Palma, ca


Zoekt u een goedkoop vliegticket naar La Palma? Bij World Ticket Center vindt u de goedkoopste vliegtickets naar de Canarische eilanden. Santa Cruz de la Palma is met ongeveer 18.000 inwoners de hoofdstad van het eiland La Palma. Het is een prachtige havenstad met een gerestaureerd centrum.

Wij vergelijken voor u de tarieven van vele luchtmaatschappijen, zodat wij gegarandeerd de voordeligste vliegreizen kunnen aanbieden. Op onze website vindt u de mogelijkheden voor uw vlucht naar deze stad. Boek snel en eenvoudig uw vliegticket in ons online reserveringssysteem.

World Ticket Center


World Ticket Center is al meer dan 25 jaar de specialist op het gebied van goedkope en voordelige vliegtickets naar allerlei verschillende bestemmingen. In ons reisbureau staan meer dan 30 gespecialiseerde reisadviseurs voor u klaar die u kunnen helpen bij het boeken van een voordelige vliegreis naar La Palma.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

fri 26 jul - wed 07 aug

€ 458

BOEK DEZE VLUCHT
Santa Cruz (La Palma)

Algemene Beoordeling

6.3

Heerlijk wandeleiland

Veel anders dan wandelen kun je er niet. Er zijn twee wat grotere steden, die niet echt spectaculair zijn. Mooie natuur en mooie uitzichten. Prachtige bergen.

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00