Vliegtickets Samara

Europa » Russische Federatie » Samara

Russische Federatie

Samara

Bezienswaardigheden in Samara


De stad heeft qua cultuur veel te bieden. De stad beschikt over meerdere theaters, een filharmonisch orkest, een circus en een operatheater, dat de thuisbasis is van een balletgezelschap met zowel nationale als internationale bekendheid.

Een van de top bezienswaardigheden van de stad is de bunker van Stalin uit de Tweede Wereldoorlog. In deze bunker is nu een museum gevestigd. Daarnaast zijn er een aantal historische gebouwen te vinden uit de Tsarentijd en diverse orthodoxe kerken, alsmede een katholieke en een lutherse kerk, een synagoge en een grote moskee.

Een andere attractie is de 50 kilometer lange Wolga-oever, waarlangs een wandelpromenade is aangelegd.


 

Vliegtickets Samara


Boek goedkope vliegtickets naar Samara. Deze stad is gelegen in het Zuidwesten van Rusland is een echte industriestad. Hier vind men machinebouw, metaalverwerking, olie en gas raffinaderijen, chemische industrie en levensmiddelenproductie. Ook bevindt zich in de stad de Russische ruimtevaartindustrie, hier worden oa Sojoez-raketten geproduceerd. Vanwege de aanwezigheid van deze strategisch belangrijke sector was Samara gedurende de Koude Oorlog een gesloten stad. Net buiten de stad, bij het plaatsje Toljatti bevindt zich een stuwdam die het Samara-stuwmeer vormt.

Vergelijk bij World Ticket Center online alle vliegtickets naar Rusland. U kunt op onze website zoeken naar vliegreizen in de door u gewenste periode. Dan ziet u meteen de bijbehorende tarieven. Wij zijn gespecialiseerd in goedkope vliegtickets en zoeken voor u altijd het meest voordelige vliegticket. Samara is een prachtige stad en zeker een vliegreis waard!

World Ticket Center


World Ticket Center is een reisbureau in Amsterdam met meer dan 25 jaar ervaring in het boeken vluchten. De goedkoopste vliegtickets naar wereldwijde bestemmingen vindt u dan ook bij ons! Wij hebben vele specialisten in dienst die uw zakenreis of trip naar Samara op maat voor u samenstellen.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00