Vliegtickets Trapani

Europa » Italië » Trapani

Italië

Trapani

Bezienswaardigheden in Trapani

De middeleeuwse herinneringen vind je vooral in het oude deel van de stad, dat omgeven is door de zee. Een centraal plein in de stad is de Piazzetta Saturno. Hier bevindt zich een prachtige middeleeuwse kerk, de Sint-Augustinus, die in de romaansgotische stijl opgebouwd is en een prachtig roosvenster herbergt. Ze dateert uit de 14e eeuw, maar is heropgebouwd na een desastreus bombardement in de Tweede Wereldoorlog.

De Corso Vittorio Emanuele is een oude straat waar oude palazzi en historisch kerken aanliggen. Een wandeling door deze straat brengt je terug in de tijd. In het historische centrum is de ‘Spedaletto' of het ‘paleis van Giudecca' de moeite waard. Dit paleis is in de Catalaansgotische stijl opgebouwd en is van joodse origine. Niet verwonderlijk, aangezien de joodse gemeenschap de buurt rond de Via della Giudecca en de Via degli Ebrei tot in de vijftiende eeuw bevolkte.

Het Piazza Vittorio Emanuele is de grens tussen het oude en nieuwe stadsdeel. Op het plein prijkt een beeld van Victor Emanuel II, dat ontworpen is door Giovanni Dupre. Het plein luidt het begin in van de Via Fardella, de moderne hoofdstraat van Trapani waar je goed kunt shoppen en uitgaan. Hier vind je vele winkeltjes en bars.

Net buiten Trapani liggen de beroemde saline. Dit zijn zoutpannen waar zout wordt gewonnen door middel van verdamping van het zeewater. Het gebied wordt daarnaast gekenmerkt door de typische Spaanse molens, waarvan één een zoutmuseum herbergt.


 

Vliegtickets Trapani


World Ticket Center biedt u goedkope vliegtickets naar Sicilie. Het stadje Trapani is gelegen op dit eiland en is vooral interessant omdat het haar middeleeuws uitzicht grotendeels heeft weten te bewaren. Trapani gemakkelijk te voet verkennen. Een groot deel is zelfs enkel voor voetgangers toegankelijk.

Bij World Ticket Center boekt u makkelijk en snel uw vliegticket naar Trapani. Wij vergelijken de prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen. Kies de vliegticket naar Trapani die het beste bij u past.

World Ticket Center


World Ticket Center assisteert u bij het kiezen van een vliegticket. Trapani is een populaire bestemming op Sicilie. Onze ervaren adviseurs helpen u graag bij het kiezen van uw tickets naar Trapani. Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

sun 23 jun - sun 30 jun

€ 286

BOEK DEZE VLUCHT
Trapani

Algemene Beoordeling

8.1

Trapani heeft veel mogelijkheden

Trapani: een leuk levendig stadje op Sicilië. Als je van Italië, lekker eten en mooi weer houdt dan is dit een goede bestemming met het vliegtuig. Met de bus, boot en trein zijn er prima mogelijkheden om Palermo, Erice, eilanden en andere plekken te bezoeken. Ook is het heel gezellig om in de stad te lopen en wat te drinken. We hebben genoten van de mooie gebouwen en omgeving.

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00