Vliegtickets Fukuoka

AziĆ« » Japan » Fukuoka

Japan

Fukuoka

Bezienswaardigheden in Fukuoka


In deze moderne stad zijn een aantal bezienswaardigheden de moeite waard. U vindt er onder meer de Fukuoka Tower, waar u een prachtig uitzicht over de omgeving voorgeschoteld krijgt.
De Fukuoka Dome, de thuisbasis van het lokale baseballteam waar vele toppers zijn uit voortgevloeid en het Kokusai Centre waar ieder jaar de meest spectaculaire sumo-wedstrijden van Japan worden gehouden.

Marine World is leuk om met de kids heen te gaan. Er is een gigantisch zee-aquarium met de meest exotische vissen, schildpadden en andere zeebewoners. Ook is er een dolfinarium aanwezig waar u ieder uur op een dolfijnenshow wordt getrakteerd.

Uitgaan en eten kun je prima in Fukuoka. De keuken is vooral gebaseerd op vis en groenten. Het uitgaanscircuit speelt zich af in het centrum bij de rivier. Hier vind je diverse clubs, café's en discotheken om een avondje door te brengen.

 

Vliegtickets Fukuoka


Vlieg goedkoop naar de Japanse stad Fukuoka met World Ticket Center. Fukuoka is economisch gezien na Tokyo en Osaka de derde stad van Japan. Fukuoka is gelegen op het eiland Kyushu. De stad bestaat eigenlijk uit 2 steden: het ten oosten van de rivier gelegen Hakkata en het ten westen van de rivier gelegen Fukuoka. De stad heeft weinig historische bezienswaardigheden, echter dit wordt goedgemaakt door zijn vele winkelcentra en hyper-moderne architectuur. Door de ligging nabij China en Zuid-Korea is deze stad ook qua cultuur anders dan de overige Japanse steden.

World Ticket Center boekt vliegtickets naar Fukuoka voor de laagst mogelijke prijs. Het aanbod van goedkope vluchten naar deze stad is enorm. Met ons online reserveringssysteem kunt u eenvoudig uw ticket boeken. Wees er op tijd bij, zodat u kunt profiteren van kortingen en goedkope tickets.

World Ticket Center


World Ticket Center biedt online de goedkoopste vluchten naar wereldwijde bestemmingen. Ons aanbod naar Japan is breed. Onze ervaren specialisten staan u graag te woord over de mogelijkheden van goedkope vliegtickets.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

wed 17 jul - fri 09 aug

€ 924

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00