Vliegtickets Phalaborwa

Afrika » Zuid-Afrika » Phalaborwa

Zuid-Afrika

Phalaborwa


Bezienswaardigheden in Phalaborwa

Het Krugerpark is natuurlijk de plek waar je The Big Five kunt spotten. Een ontmoeting met de leeuw, olifant, neushoorn, buffel en luipaard brengt je in extase en is onvergetelijk.

Drakensbergen is een van die gebieden op aarde waar je geweest moet zijn om te weten hoe indrukwekkend het is. De naam Drakenbergen komt van de Nederlanders, die de bergketen vergeleken met de rug van een draak. Het landschap hier is groen gevarieerd met diverse rivieren die door het gebied lopen. Een tocht door deze streek levert mooie plaatjes op. In 1990 legde een archeologisch team voor het eerst de resten bloot van prehistorische bouwwerken in het uiterste noorden van het park nabij Thulamela Hill. Tijdens de opgravingen werden diverse voorwerpen gevonden die te bezichtigen zijn.

Voordelige vluchten naar deze plaats gaan Via Johannesburg. Er vertrekken dagelijks meerdere vluchten naar deze stad. Via World Ticket Center kunt u vliegtickets Phalaborwa boeken.

 

Vliegtickets Phalaborwa

Goedkope vliegtickets naar Phalaborwa kunt u boeken bij World Ticket Center. Het Zuid Afrikaanse Phalaborwa ligt in de provincie Limpopo dicht tegen het Krugerpark.

Deze plaats is ideaal als basis voor je safari door dit fenomenale natuurgebied en wildreservaten in de omgeving. Wordt één met de natuur en ontdek de schilderachtige oostelijke hooglanden, de tropische Tzaneen stroomgebieden en vele andere lokale bezienswaardigheden.


World Ticket Center


World Ticket Center is een reisbureau met meer dan 25 jaar ervaring in het boeken van vliegtickets. Onze specialisten helpen u graag met het samen stellen van uw reis naar Phalaborwa, zo voordelig mogelijk!

 

BOEK DEZE VLUCHT
Phalaborwa

Algemene Beoordeling

8.5

prachtige ontspannen sfeer en omgeving .

een combinatie van zwarte afrikaanse cultuur en westers comfort pal naast de ingang van het Krugerpark en allerlei mogelijkheden voor excursies. Voor logies is Sefapanelodge zeer aan te bevelen

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00