Vliegtickets Harare

Afrika » Zimbabwe » Harare

Zimbabwe

Harare

Bezienswaardigheden in Harare


Vanwege zijn prettig klimaat wordt Harare de Stad van de Zonneschijn genoemd. Harare is een prachtige stad, hoog op het centrale plateau van het land. Het is een stad met moderne gebouwen en veel verschillende parken en tuinen. Harare is een schone en verfijnde stad, vol met bloeiende bomen, kleurrijke parken en eigentijdse architectuur.

De belangrijkste bezienswaardigheden in Harare zijn het moderne museum en kunstgalerij, het Robert McIlwaine Recreational Park, het Leeuwen & Cheetah Park en de Larvon Vogeltuinen. In het National Gallery of Zimbabwe worden regelmatig tentoonstellingen gehouden die zeker in onze musea niet zouden misstaan. Ook de Afrikaanse kunst komt er ruim aan bod. Bij het Monomatapa Hotel liggen de Public Gardens. Hier wordt iedere zondag een markt gehouden waar lokale producten zoals houtsnijwerk, kleding, haakwerk en sieraden te koop zijn.

In het Lake Mutirikwi National Park, bij Masvingo leven nog de zeldzame witte neushoorn en diverse andere bedreigde dieren. Over geheel Zimbabwe verspreidt, treft men voornamelijk in de wildparken nog leeuwen, giraffen, elanden, waterbokken, zebra's en ander wild in redelijke hoeveelheden aan. De Victoria Falls behoren tot Zimbabwes bekendste natuurlijke bezienswaaridgheden en is een van de belangrijke toeristische attracties van Afrika. Over een breedte van 1708 meter stort het water zich als een gesloten gordijn ongeveer honderd meter in het ongeveer zestig meter bde ravijn. In 1855 werden de Victoria Falls ontdekt. In het noordwesten van Zimbabwe kom je dit prachtige meer Lake Kariba tegen.


 

Vliegtickets Harare


Zoekt u een goedkoop vliegticket naar Harare? Bij World Ticket Center vindt u de goedkoopste vliegtickets. Bezoek Harare, het vroegere Salisbury. Deze stad is de hoofdstad van Zimbabwe.

Wij vergelijken voor u de tarieven van vele luchtmaatschappijen, zodat wij gegarandeerd de voordeligste vliegreizen kunnen aanbieden. Op onze website vindt u de mogelijkheden voor uw vlucht naar Harare. Boek snel en eenvoudig uw vliegticket naar Zimbabwe in ons online reserveringssysteem.

World Ticket Center


World Ticket Center is al meer dan 25 jaar de specialist op het gebied van goedkope en voordelige vliegtickets naar allerlei verschillende bestemmingen. In ons reisbureau staan meer dan 30 gespecialiseerde reisadviseurs voor u klaar die u kunnen helpen bij het boeken van een voordelige vliegreis naar Harare.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

sat 07 sep - sun 22 sep

€ 700

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00