Vliegtickets Kilimanjaro

Afrika » Tanzania » Kilimanjaro

Tanzania

Kilimanjaro

Bezienswaardigheden in Tanzania

De Kilimanjaro is met 5895 meter de hoogste berg van Afrika en een van de meest indrukwekkende bergen ter wereld. De besneeuwde piek zie je van honderden kilometers afstand. Dit geeft een raar gevoel, want op de grond kan het dagelijks boven de 40 graden zij. Zowel geoefende bergbeklimmers als toeristen met een goede conditie kunnen voor de top van deze kolossale berg gaan! Er zijn verschillende routes om de Kilimanjaro te beklimmen, de twee populairste starten in de dorpen Marangu en Machame. De berg is omgeven door het Kilimanjaro National Park, UNESCO-werelderfgoed. Wie deze berg wil overwinnen zal er minimaal een week voor uit moeten trekken.

Het Serengeti National park met haar gigantische omvang is, na het Krugerpark in Zuid Afrika, het meest bekende wildreservaat van Afrika. Er leven miljoenen dieren op de ogenschijnlijk eindeloze en boomloze Serengeti vlakten. Ze trekken continu rond op zoek naar voedsel en water terwijl ze ondertussen als prooi dienen voor diverse roofdieren. Indrukwekkend is het om deze kuddes door de Serengeti te zien trekken. De jaarlijkse migratietocht van de "wildebeest" is kolossaal, Serengeti is echter ook bekend vanwege zijn leeuwen-, cheetahs- ,olifanten en giraffenpopulaties.

De Ngorongoro krater is naast de Serengeti een ware trekpleister in Tanzania : Met dit gebied wordt het landschap bedoeld dat door de uitbarsting van de Ngorongoro vulkaan miljoenen jaren geleden het gebied vormde. De krater van de oude vulkaan met een diameter van 19 km is uitgeroepen tot werelderfgoed. Het gebied rond de vulkaan is ruig en zelfs voor het wild onleefbaar. Maar op de bodem van de krater vind je diverse diersoorten die zich door de enorme krater voortbewegen. Er zijn bossen, moerassen, een zouthoudend meer en savannes, dit alles op een relatief kleine oppervlakte. De wanden van de krater variëren van 600 tot 700 meter . Ook de Masai krijgers laten hier hun kuddes grazen.


 

Vliegtickets Kilimanjaro


Voor een goedkoop vliegticket naar Killimanjaro boekt u nu op de internetsite van het World Ticket Center. De luchthaven Killimanjaro is gelegen in Tanzania in het Killimanjaro National Park. De reden dat mensen naar deze airport in de middle of nowhere reizen is de hoogste berg van Afrika met haar prachtige natuurgebieden en vlaktes.

Vlieg naar de dit prachtige gebied in Tanzania voor de laagste prijzen en boek uw vliegtickets bij het World Ticket Center.

World Ticket Center


Voor de beste service en voor de laagste prijzen boekt u uw vliegticket naar Killimanjaro gemakkelijk bij World Ticket Center. Al meer dan 25 jaar bieden wij u de goedkoopste vliegtickets aan naar Tanzania. Uw vliegtickets naar Killimanjaro boekt u via de website van het World Ticket Center of breng een bezoek aan het reisbureau.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

wed 26 jun - thu 11 jul

€ 605

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00