Vliegtickets Maputo

Afrika » Mozambique » Maputo

Mozambique

Maputo

Bezienswaardigheden in Maputo


In een oude villa in het centrum van Maputo zetelt het oudste kunstenaarscollectief van Mozambique, de Associação Núcleo de Arte, bestaande uit schilders, beeldhouwers en pottenbakkers. Dit collectief is vooral bekend geworden om een project om van wapens gereedschap en kunstvoorwerpen te maken. Bezoek ook eens het National Art Museum, waar je oa veel voorwerpen en schilderijen van deze Mozambikaanse kunstenaars kunt bewonderen.

Het Limpopo National park maakt deel uit van het Great Limpopo Transfrontier Park, een reservaat dat grenst tegen Zuid-Afrika en Zimbabwe. De dieren- en plantenrijkdom in dit park is enorm: er zijn zeker 147 soorten zoogdieren, 500 vogelsoorten en er groeien minstens 2000 plantensoorten. Ideaal voor een safari.

Zo'n 40 kilometer voor de kust van Maputo ligt het eiland Inhaca, dat erg populair is onder duikers. Hier vind je hier een onbedorven paradijs, met ongerepte koraalriffen, parelwitte stranden en ongerepte oerwouden. Op Inhaca zijn meer dan 300 soorten vogels te vinden. Niet voor niets zijn grote delen van het eiland al dertig jaar beschermd natuurgebied.


 

Vliegtickets Maputo


Bent u benieuwd naar Maputa en zoekt u een vliegticket naar deze stad in Mozambique? World Ticket Center biedt u voordelige vliegtickets. De belangrijkste en grootste stad van Mozambique is de hoofdstad Maputo. Er wonen ongeveer 1,3 miljoen mensen. Er zijn tal van prachtige gebouwen in koloniale stijl uit de tijd van de Portugezen te bewonderen. Het oudste gebouw van Maputo is het fort, waar je oude kanonnen kunt bewonderen en een schitterend uitzicht hebt over de kustlijn. Het treinstation, een ontwerp van de architect van de Eiffel toren is indrukwekkend. Met al het marmer en koper lijkt het meer op een paleis dan een station.

World Ticket Center biedt u een goedkoop vliegticket naar Maputo. Deze tickets kunnen van verschillende luchtvaartmaatschappijen zijn en variëren in prijs. Onze adviseurs staan u graag te woord om u te helpen bij uw keuze voor een vliegticket.

World Ticket Center


World Ticket Center heeft al jaren ervaring met goedkope tickets. Naast de goedkope vliegtickets biedt World Ticket Center u ook hotels en huurauto's aan. Alles tegen de meest voordelige tarieven en online te boeken.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00