Vliegtickets Blantyre

Afrika » Malawi » Blantyre

Malawi

Blantyre

Bezienswaardigheden in Blantyre

In de stad zelf is niet zoveel te zien, maar in de omgeving des te meer. Een absolute aanrader is om Mount Mulanje te beklimmen. Mount Mulanje is een granieten massief met een eigen klimaat vanwege de enorme hoogte. Mount Mulanje biedt geweldige mogelijkheden voor meerdaagse trektochten. In drie à vier dagen kun je het massief in zijn geheel doorkruisen. Net buiten de stad vind je diverse theeplantages. De struiken die op de heuvels liggen laten een prachtig panorama zien. Hier kom je alles te weten over de theeproduktie en kun je ter plaatse een vers kopje thee drinken.

Slechts 70 km zuidwest van Blantyre vind je Majete Wildlife Reservaat. Het reservaat was helemaal leeggestroopt en is sindsdien weer opgebouwd. Er zijn al meer dan 4.000 dieren teruggeplaatst. Je kunt met een 4wheeldrive zelf rondrijden en genieten van de prachtige natuur en dieren.

Ten zuiden van Blantyre zijn er nog meer interessante bezienswaardigheden voor liefhebbers van wild en natuur te vinden. Zo geldt het Liwonde National Park als Malawi's beste park, met de Big Five en ander wild, maar ook honderden vogels. Het Zomba plateau (op 2km hoogte) is een heerlijk koele bestemming, met adembenemende uitzichten.


 

Vliegtickets Blantyre


Goedkope vliegtickets naar Blantyre, de 2e stad van Malawi, boekt u bij World Ticket Center. De stad is bekend vanwege de prachtige natuurparken in de omgeving. De plaats is omringd door de meest prachtige heuvels en bergen van Malawi. De omgeving is daarom zeer interessant, er is veel natuur.

World Ticket Center biedt voordelige vluchten van vele luchtvaart maatschappijen. Ons aanbod naar Afrika is zeer groot. Online ziet u een overzicht van alle beschikbare vliegtickets, inclusief prijzen. Boek het goedkoopste ticket Blantyre eenvoudig in ons online reserveringsysteem. Houd ook onze speciale aanbiedingen in de gaten. Vlieg voor het voordeligste tarief naar de safaristad Blantyre!

World Ticket Center


World Ticket Center biedt al meer dan 25 jaar goedkope vliegtickets aan naar plaatsen zoals Blantyre. Bij ons boekt u uw vliegreis eenvoudig online. Ook staan onze ervaren specialisten u graag te woord over de mogelijke vluchten naar Malawi. Kom langs in ons reisbureau of neem contact op per telefoon of email.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00