Vliegtickets Conakry

Afrika » Guinea » Conakry

Guinea

Conakry


Bezienswaardigheden in Conakry

In het Musee Nationaal vind je een uitgebreide collectie van maskers, standbeelden en muziekinstrumenten. Ook het Paleis van de l'OUA moet je bezichtigen. Dit Paleis was bestemd voor de bijeenkomst van de Organisatie van Afrikaanse landen. Tegenwoordig dient het als kantoor van de huidige president. Het Palais du Peuple is een auditorium ontworpen door Chinese architecten. In dit gebouw zijn twee nationale balletgezelschappen gehuisvest.

Als je in het weekend de tijd hebt moet je naar Illes de Los. Dit is een verzameling van eilandjes om lekker te relaxen. Veel lokale bewoners bezoeken in het weekend deze eilanden om te ontspannen.

Tip: je mag in Conakry niet zomaar foto's nemen zonder toestemming, anders riskeert je gearresteerd te worden. U vliegt in circa 10 uur naar Conakry, waar uw vliegtuig landt op de internationale luchthaven. Het vliegveld ligt ongeveer 10 kilometer van het centrum. Veel luchtvaartmaatschappijen maken gebruik van e-tickets. Dit is een elektronische versie van het papieren ticket.

Voor een uitgebreide collectie maskers, standbeelden en muziekinstrumenten uit het land moet je in het Musee National zijn. Hier vind je de tradities van dit unieke land en geeft een goede kijk hoe de mensen hier leven. Ook het Paleis van de l'OUA is de moeite waard. Dit Paleis was het centrale kantoor van de Organisatie van Afrikaanse landen. Tegenwoordig dient het als verblijf van de huidige president. Het Palais du Peuple is ontworpen door Chinese architecten en is een soort Opera en voorstellingen centrum. In dit gebouw zijn twee nationale balletgezelschappen gehuisvest.
Illes de Los zijn een verzameling eilandjes vlak voor de kust. Met name in het weekend trekken de bewoners van de stad erheen om lekker relaxen en ontspannen op de strandjes, barretjes op een van de eilanden.
Voor iedereen die naar Guinee gaat geldt dat je niet zomaar foto's mag nemen zonder toestemming. Het risico is dat je gearresteerd word en daar zit je zeker niet op te wachten. De beste reistijden voor Conakry zijn in de maanden december, januari en februari. Kies voor een hotel in deze plaats om de stad te verkennen of gebruik de stad als uitvalsbasis voor uw reis door Guinee.

Een collectie van oude maskers, standbeelden en muziekinstrumenten vind je in het Musee National. Ook het Paleis van de l'OUA moet je bezichtigen. Dit Paleis was bestemd voor de bijeenkomst van de van diverse Afrikaanse landen. Nu is het gebouw het presentieel verblijf en wordt er vanuit hier geregeerd over Guinee.
Het Palais du Peuple is de plek waar je terecht kunt voor ballet en opera. In dit gebouw zijn twee nationale balletgezelschappen gehuisvest. Als je in het weekend de tijd hebt moet je naar Illes de Los. Een verzameling van eilandjes, Illes de Los genaamd is leuk om te bezoeken. De bewoners van Conakry gaan vaak in het weekend hierheen om lekker te relaxen en heerlijk te eten met elkaar. Waar je goed aan moet denken is dat je in Conakry niet zomaar foto's mag nemen zonder toestemming van de authoriteiten. Als je dit wel doet riskeer je een arrestatie. Als u vooraf een huurauto boekt, staat deze voor u klaar op de luchthaven. Aan te raden is om een 4wheeldrive of een Jeep te huren. Uw autoreis kan dan meteen beginnen! De mogelijkheid bestaat om uw auto, soms tegen extra kosten, op een andere locatie in te leveren.

 

Vliegtickets Conakry


Zoekt u goedkope vliegtickets voor Conakry? Bij World Ticket Center vindt u tickets naar deze stad voor de laagst mogelijke prijs. Conakry is de hoofdstad van Guinee gelegen op een schiereiland aan de Atlantische oceaan.

Een vlucht naar deze plaats is voor velen een fascinerende ervaring! Het is een stad van contrasten. Bekijk ons uitgebreide aanbod, inclusief low cost carriers, op onze website. Online ziet u alle beschikbare vluchten en de bijbehorende prijzen. Vlieg goedkoop naar deze fantastische bestemming voor een verblijf in deze zonnige stad! Voordelige tickets naar Conakry boekt u nu bij World Ticket Center!


World Ticket Center

World Ticket Center biedt goedkope vluchten naar bestemmingen wereldwijd. Bij ons heeft u de mogelijkheid om online tickets te boeken. Natuurlijk staan onze specialisten ook voor u klaar. Zij helpen u graag bij het boeken van uw vliegticket naar Guinee.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

tue 28 may - wed 05 jun

€ 975

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00