Vliegtickets Banjul

Afrika » Gambia » Banjul

Gambia

Banjul

Vliegtickets Banjul

Er staat u iets bijzonders te wachten als u kiest voor deze Afrika vakantie, als u kiest voor de vliegtickets Banjul. Banjul is de bijzondere hoofdstad van Gambia. Banjul ligt in het westen van Gambia, vlakbij de Atlantische Oceaan. Het is gelegen op een eiland aan de zuidkant van de monding van de rivier de Gambia. Goedkope vliegtickets Banjul boekt u het gehele jaar door bij World Ticket Center. Gambia staat bekend om het goede weer en de typisch Afrikaanse cultuur. Daarbij is het land de laatste decennia helemaal ingesteld geraakt op het toerisme. Hier heeft u een geweldige tijd.

De geschiedenis van Banjul

Banjul heeft een kleine 36.000 inwoners, werd gesticht in 1816 en heette tot 1973 Bathurst. Verblijf in een van de fijne hotels Banjul en maak van dichtbij kennis met de stad en het Afrikaanse leven. Vrouwen met mooie, kleurrijke gewaden, mannen druk aan het onderhandelen en de heerlijk geurende kruiden en specerijen komen u tegemoet als u over een van de dagelijkse markten wandelt. Albert Markt is een must see. Bezoek ook zeker het Nationaal Museum, waar u kennis maakt met de archeologie en etnografie van de streek, maar ook met de koloniale periode. Het oorlogsmonument en de fontein zijn plekken waar toeristen graag komen.

De onbekende soldaat en de baby

De Arch 22, een witte triomfboog, is het nationale monument en biedt een mooi uitzicht over de stad Banjul. Het monument is opgericht ter herinnering aan de machtsovername op 22 juli 1994. De boog is 35 meter hoog. Op het verkeersplein voor de boog staat een standbeeld van De Onbekende soldaat - hij draagt een baby. Gambia heeft ook enkele natuurparken - met het Abuko Nature Reserve als drukstbezochte. Hier treft u onder meer nijlpaarden, apen, krokodillen, antilopen, slangen maar vooral ook honderden verschillende vogelsoorten. Een huurauto Banjul kan goed van pas komen, als u Gambia gaat ontdekken.

Bekijk vandaag nog het aanbod vliegtickets Banjul. Gambia is een van de meest geliefde Afrika bestemmingen. Wacht niet te lang met het boeken van een van de vliegtickets Banjul!

Vliegtickets Banjul

De hoofdstad van Gambia, daar reist u naartoe met een World Ticket Center vliegticket Banjul. Dit belooft een hele leuke Afrika vakantie te worden. Zeker als u van het water houdt. Gambia is een bijzonder land en klein van stuk. Het ligt aan de rivier de Gambia en de landstrook is ongeveer 250 kilometer lang. De breedte van het land is enkele tientallen kilometers. Met uw vliegticket Banjul landt u op een aparte bestemming inderdaad. Maar wel een waar u een heerlijke tijd beleeft, want Gambia is op en top Afrika. Mooie natuurparken, levendige markten en kleurrijke klederdracht van de vriendelijke mensen. Veel plezier!

Betrokken reisdeskundigen

Sinds 1980 is World Ticket Center een van de grootste zelfstandige reisorganisaties in Nederland en als vanzelfsprekend staat deskundigheid bij ons hoog in het vaandel. Bij ons boekt u vliegtickets naar bestemmingen over heel de wereld. Onze specialisten staan u natuurlijk zorgvuldig te woord. Wij zijn er trots op dat al onze reisadviseurs een expertise hebben in een bepaald werelddeel. Naar welk continent u ook afreist, wij kunnen u er alles over vertellen.

Tijdens uw vliegreis draait alles om uw wensen en dat weten wij als geen ander. Of u nu op zoek bent naar de meest bijzondere rondreis waar u volledig in de watten wordt gelegd, een round the globe ticket voor die welverdiende lange reis, een jaarticket omdat u gaat rondtrekken, een verre backpack bestemming met een of meerdere stops, bij World Ticket Center is alles te bespreken. Ook een supergoed geprijsde last minute is bij ons zo geboekt.

Onze reisspecialisten boeken het beste vliegticket voor u, zodat u direct kunt uitkijken naar uw onbezorgde reis. World Ticket Center maakt het u graag gemakkelijk en beantwoordt al u vragen over bijvoorbeeld vliegtickettarieven, uw vluchtschema, wijzigingsmogelijkheden, maar ook reisverzekeringen. Wij garanderen u de beste service, want met de vliegtickets van World Ticket Center gaat u altijd fijn en compleet verzorgd op reis.
De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

thu 20 jun - thu 04 jul

€ 577

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00