Meer zonvakanties »
  • Atijd de scherpste prijs, inclusief transfer
  • Alle zonvakanties: Zoovercijfer van 7 of hoger!
  • Bespaar, wij vergelijken alle touroperators van NL!

Goedkope zonvakantie Egeische Kust

Langs de Egeïsche kust is alles mogelijk !
Turkije is al jaren een geliefde bestemming voor een vakantie naar de zon. De ligging in het uiterste zuidoosten van Europa op de grens met Azië zorgt voor het warme klimaat. De lange kustlijn bezit tal van geschikte badplaatsen voor een zonvakantie. De Egeïsche kust noemen we in het bijzonder, vanwege de connectie met Griekenland. Veel plaatsen langs de Egeïsche kustlijn kijken uit op Griekse eilanden en bieden dagtrips aan. Ook vanaf de Griekse eilanden maakt men graag uitstapjes naar het gezellige Turkse vasteland. Een zonvakantie naar de mooie, pittoreske zonneoorden van de Egeïsche kust brengt dus een hoop extra’s met zich mee.

Welke badplaats kiest u?
Bitez – op nog geen zes kilometer van het veel drukkere Bodrum ligt dit vakantiedorp met kiezelstrand en kleine haven. Zoekt u een zonvakantie aan de rijke Egeïsche kust, maar blijft u het liefst ver uit de buurt van het massatoerisme? Dan is een verblijf in een van de vakantiecomplexen in Bitez een goede optie. Leuk detail: het oude deel van Bitez kent nog vele authentieke Turkse huisjes en de inwoners lopen hier in klederdracht.
Bodrum – een fijne badplaats aan de zuidwestkust van Turkije. Het leuke van de Turkse plek waar u verblijft tijdens een zonvakantie Egeïsche kust, is zoals gezegd de ligging nabij Griekenland. Bodrum ligt bijvoorbeeld tegenover het Griekse eiland Kos. Veel toeristen gaan een dagje op en neer met de veerboot.
Torba – dit is een van de kleinere dorpjes aan zee, waar jaarlijks steeds meer toeristen komen. Door de populariteit van Bodrum, ook een relatief kleine stad, wijken veel vakantiecomplexen uit naar de omliggende kustplaatsen. Torba is kleinschalig met een aantal pittoreske kiezelstrandjes en een gezellig haventje.
Turgutreis – Op een kleine twintig kilometer van Bodrum ligt een schattige badplaats. Reizigers kiezen voor Turgutreis als ze een rustige vakantie ambiëren, ver weg van de meer massale vakantiedrukte.

De WTC topvakanties naar Turkije
Turkije kent vele mogelijkheden op het gebied van zonvakanties. De Zuid-Egeïsche kust, de Turkse Rivièra en Egeïsche kust zijn de meest bekende kustgebieden. Mocht u vragen hebben over een vakantie naar de Turkse zon, neem dan contact op met WTC.nl. In principe is uw vakantie direct online te boeken. Lukt dit onverhoopt niet of zoekt u juist een op maat gemaakte zonvakantie Egeïsche kust, laat het ons weten. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Zowel per e-mail als per telefoon, maar ook aan de balie in onze reiswinkel te hartje Amsterdam.
Bekijk alle goedkope zonvakanties Egeische Kust ยป
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00