Meer zonvakanties »
  • Atijd de scherpste prijs, inclusief transfer
  • Alle zonvakanties: Zoovercijfer van 7 of hoger!
  • Bespaar, wij vergelijken alle touroperators van NL!

Goedkope zonvakantie Malaga

Op zoek naar een zonnige vakantie in een bruisende stad? Een vakantie Malaga is dan één van de betere vakantiebestemmingen in Spanje. Malaga heeft een zomers Mediterraans klimaat met zeer milde winters en is daarom het hele jaar een populaire bestemming. Onterecht heeft Malaga decennialang in de schaduw gestaan van Spaanse steden als Sevilla én Granada. De afgelopen jaren hebben toeristen uit alle uithoeken van de wereld Malaga massaal weten te vinden. Deze stad biedt een mix tussen de kunst en cultuur van Madrid en het strand met de heerlijke tapas van Barcelona. Dat maakt een vakantie Malaga uniek. Al wandelend door het gerestaureerde historische stadscentrum maakt jouw hart een sprongetje. Een vakantie Malaga is alles wat je nodig hebt. De gotische kathedraal in Malaga is omgeven door smalle steegjes, geflankeerd door traditionele Spaanse bars. Geniet van het schitterende uitzicht met roodbruine pannendaken van kerktorens die in schril contrast staan met moderne architectuur. Heerlijk dwalend door de straten van Malaga zul je beseffen dat dit de juiste bestemming is voor jouw vakantie Malaga. Het 11de-eeuwse kasteel Gibralfaro is een interessante bezienswaardigheid en moet je zeker niet zomaar voorbij lopen. Daarnaast is het beroemde Picasso Museum ook een veel bezochte hotspot. Wees er op tijd bij en boek nu jouw vakantie Malaga.

Vliegvakantie Malaga, goedkoop en zo geregeld

Na ongeveer twee uur vliegen begint jouw vliegvakantie Malaga in deze zonovergoten stad.  Dagelijks zijn er vliegtickets te koop vanaf zowel Eindhoven als Amsterdam. In een handomdraai reserveer je de juiste accommodatie die het best bij je past. Wil je juist dicht bij het centrum verblijven of wil je uitkijken op de welbekende haven? Waar je ook bent, op vele plekken kun je het shop-till-you-drop principe uitproberen om vervolgens met een heerlijk glas wijn en bijbehorende tapas tot rust te komen op het plein Plaza Mayor. Bezoek ook het Arabische fort Alcáza en beleef de Oosterse sferen. Ga luieren op het strand van Playa de la Malagueta alwaar de geur van vers gegrilde vis je tegemoet komt. Heb je nog energie over tijdens jouw vliegvakantie Malaga? Maak dan een wandeling over de prachtige straat Paseo del Parque, die wordt omgeven door palmbomen en kleurrijke bloementuinen.

Fietsen tijdens jouw vakantie Malaga

Huur een fiets en beleef Malaga op bijzonder Nederlandse wijze. Fiets op je gemak door de stad, begeleid door een ervaren gids die je de hoogtepunten van de stad laat zien. Kun je niet wachten tot deze vakantie Malaga begint? Zoek dan hier jouw vliegvakantie Malaga.

Bekijk alle goedkope zonvakanties Malaga »
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00