Meer zonvakanties »
  • Atijd de scherpste prijs, inclusief transfer
  • Alle zonvakanties: Zoovercijfer van 7 of hoger!
  • Bespaar, wij vergelijken alle touroperators van NL!

Goedkope zonvakantie Barcelona

Klaar om er een paar dagen tussenuit te gaan voor een onvergetelijke vakantietijd? Dan is een vakantie Barcelona de oplossing! Op nog geen drie uur vliegen van Amsterdam biedt deze op één na grootste stad in Spanje de ideale gelegenheid om even helemaal weg te zijn van huis. Pak jouw koffers en bereid je voor op een vakantie Barcelona!

Goedkope vakantie Barcelona

Klaar om meegezogen te worden in het betoverende Barcelona? Struinend over de wereldberoemde Ramblas, met een omweg door één van de nabijgelegen Gotische wijken, scoor jij al snel een heerlijke maaltijd in één van de vele gezellige restaurantjes. Onder het genot van een traditionele paella en bijbehorende Spaanse sangria, geniet jij van het uitzicht op de zonsondergang, het buitenleven van Barcelona en zet jij de plannen van de komende dagen op een rijtje gedurende jouw goedkope vakantie Barcelona. Wat dacht je van een bezoek aan de wereldberoemde Sagrada Familia, cultuur snuiven in het Picasso Museum, shoppen in de populaire straat Portal de l’Angel of een ontspannen bezoek aan het stadsstrand Barceloneta om deze goedkope vakantie Barcelona echt in te luiden? Vele activiteiten zijn gratis, zoals een wandeltocht door de stad of een middagje luieren op het strand. Hierdoor ligt een goedkope stedentrip Barcelona voor het oprapen! Het Parc de la Ciutadella biedt de ideale gelegenheid om de nodige beweging te krijgen, om vervolgens deze namiddag af te sluiten met een stadiontour door het prachtige stadion van FC Barcelona: Camp Nou. Reserveer vandaag een goedkope vakantie Barcelona bij WTC.nl.

Barcelona, volop variatie…

Nog niet moe van alle prachtige, nieuwe indrukken tijdens jouw daverende vakantie Barcelona? Dan heeft ook het nachtleven van Barcelona meer dan genoeg te bieden! De temperatuur in jouw zonvakantie wordt nog iets hoger in de zinderende salsabars. Een feestelijke, bruisende avond wacht op jou tijdens jouw gezellige Barcelona vakantie. Ben jij net zo enthousiast geworden als wij en kun jij niet wachten om dit zelf te ontdekken? Wacht dan niet langer en boek jouw heerlijke vakantie Barcelona! Vind de beste deal en regel jouw onvergetelijke vakantie Barcelona om zelf het inspirerende Barcelona vol historie, vertier en ontspanning te ervaren!
Bekijk alle goedkope zonvakanties Barcelona »

Alle zonvakanties Barcelona

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00