Meer zonvakanties »
  • Atijd de scherpste prijs, inclusief transfer
  • Alle zonvakanties: Zoovercijfer van 7 of hoger!
  • Bespaar, wij vergelijken alle touroperators van NL!

Goedkope zonvakantie Rhodos

Uw zonvakantie naar het mooie Rhodos
We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: WTC is een groot liefhebber van zonvakantieland Griekenland. Eilanden als Kreta, Kos en Rhodos zijn niet voor niets ontzettend populair onder de Nederlandse reiziger. De gastronomische Griekse keuken is er van hoog niveau, de bevolking uiterst gastvrij en ontspannen. Tel daar het gemiddeld aantal jaarlijkse zonuren bij op – de meeste uren van Europa – en u begrijpt direct waarom zoveel mensen hun vakantie in Griekenland doorbrengen. Op WTC.nl staan tal van aanbiedingen naar dit fijne land. U kiest bijvoorbeeld een rondreis, een vliegticket, een autorondreis of een Fly Drive. Een zonvakantie Rhodos is het populairst!

Flink genieten op riddereiland Rhodos
De ridders van weleer – ontdek het charmante Rhodos-stad en wandel met gids door dit schitterende stadje. De gids vertelt u alles over de tijd dat de ridders hier op hun paarden door de smalle straten zwierven. Ook zonder begeleiding valt er in deze vestingstad genoeg te ontdekken over de historische oudheid. En sommige delen van de oude stadsmuren zijn in goede staat en dus toegankelijk voor publiek. Vanaf deze muren heeft u een goed uitzicht op de stad en de zee.

Mandraki haven – neem beslist een kijkje tijdens uw zonvakantie bij de karakteristieke haven van Rhodos, de Mandraki haven. De diversiteit aan boten is groot, evenals het aanbod visrestaurants.

Lindos – dit dorpje is een ware aanrader op het eiland. Van ver ziet u de pittoreske, witte huisjes al liggen. Het dorp is tegen de heuvelwand gebouwd. Wandel gerust naar het hoogste punt van Lindos, de Acropolis. Hier kunt u de tempel van Athene bezoeken.

Vlindervallei
– houd u van vlinders? Dan is dit echt een uitstapje voor u in de maanden juni tot en met augustus. Het geeft uw zonvakantie Rhodos net even wat extra’s als u naast zon, zee en strand ook geniet van de bezienswaardigheden op het eiland. Er valt genoeg te ontdekken!

De expertise van WTC.nl
Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een zonvakantie op het Griekse Rhodos? Of heeft u andere vragen, specifiekere vragen over bijvoorbeeld een zonvakantie op maat, eilandhoppen vanaf Rhodos of een rondreis door Griekenland? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van de WTC reisdeskundigen. Zij staan u zeven dagen per week graag te woord: per telefoon, per e-mail of persoonlijk in de reiswinkel, die te vinden is in het centrum van Amsterdam.
Bekijk alle goedkope zonvakanties Rhodos »
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00