Meer zonvakanties »
  • Atijd de scherpste prijs, inclusief transfer
  • Alle zonvakanties: Zoovercijfer van 7 of hoger!
  • Bespaar, wij vergelijken alle touroperators van NL!

Goedkope zonvakantie Kreta

Boek een vakantie Kreta voor een fantastische tijd. Het legendarische eiland is een magische mix van prachtige stranden en uitgestrekte landschappen met bruisende steden en sprookjesachtige dorpjes. Een vakantie Kreta laat je proeven van de fascinerende Griekse cultuur, dus wacht niet langer met boeken.

Goedkope vakantie Kreta: zon, zee en strand

Een goedkope vakantie Kreta is op de eerste plaats genieten van parelwitte stranden en schilderachtige landschappen. Het idyllische Balos is zo`n plek: een uitgestrekt, parelwit prachtstrand waar je verkoeling kan zoeken in het turkoois blauwe water. Of ga op jouw goedkope vakantie Kreta naar Agios Pavlos, waar je kunt zonnen op het fijne zandstrand of een lekkere cocktail kan drinken aan één van de gezellige barretjes die rond het zandstrand gelokaliseerd zijn. Als je na al dat lekkere zonnen en relaxen zin hebt in meer vertier ga je natuurlijk naar Kreta Chersonissos. Dé plaats die bij jong en oud bekend staat om te feesten. Talloze discotheken, cafés en restaurants: Chersonissos is legendarisch en fenomenaal. Dans, flirt en zing tijdens jouw goedkope vakantie Kreta op Chersonissos tot dat je erbij neervalt.

Fascinerende architectuur

Je boekt een last minute naar Kreta voor een zon-, zee-, en strandvakantie, maar ook de cultuurliefhebber kan in zijn Kreta vakantie zijn hart op. Bekijk de tempels en paleizen, die onze manier van bouwen hebben beïnvloed en terug te vinden zijn in mythes en legendes. Bezoek in jouw historische vakantie Kreta de Minoïsche kastelen Phaestos en Knossos, of het paleis Malia, dat ongeveer in dezelfde periode gebouwd is. Naast paleizen tref je op het uitgestrekte eiland ruïnes van eeuwenoude steden aan, zoals de Gournia, de Polyrrinia en Gournia.

Antieke cultuur

Wegdromen doe je in jouw Kreta vakantie, naar een tijd die we kennen uit de oude verhalen. Deze verhalen komen bovendien tot leven in de vele musea die tijdens deze vakantie Kreta te bezoeken zijn. Zo zijn bijvoorbeeld in het Heraklion Archeologisch Museum, het Lychnostasis Museum en het Byzantijns Museums archeologische vondsten, vazen, sieraden en andere historische schatten te bezichtigen. Kreta heeft niet alleen een rijk verleden, maar ook een rijkgevulde menukaart. Gedurende die vakantie Kreta zijn er talloze restaurants waar je heerlijk kan eten. Geniet van Griekse salades met fetta, souflaki, of andere befaamde gerechten als tzatziki, gyros en moussaka. Boek vandaag nog die Kreta reis voor de perfecte mix van strand, lekker eten en interessante historie.
Bekijk alle goedkope zonvakanties Kreta »
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00