Meer zonvakanties »
  • Atijd de scherpste prijs, inclusief transfer
  • Alle zonvakanties: Zoovercijfer van 7 of hoger!
  • Bespaar, wij vergelijken alle touroperators van NL!

Goedkope zonvakantie Corfu

Dit jaar gaat uw reis naar Corfu!
Griekenland, land van maar liefst zesduizend eilanden, is een ideale bestemming voor een last minute reis of een zonvakantie. Corfu is een van de hotspots van Griekenland. Vele Nederlandse reizigers kiezen jaarlijks voor een vakantie op dit geliefde eiland in de Ionische Zee. Corfu ligt noordelijk en daardoor deels voor de kust van Albanië en deels voor de kust van Griekenland. Een uitstapje per veerboot naar het vasteland is dagelijks een optie. U bent er zo, want Corfu ligt op slechts twee kilometer van de kust. Uw zonvakantie op het olijfgroene Corfu is pas echt een zonvakantie als u een dagje bent gaan varen. Tal van lokale schippers laten u graag het eiland zien. U kijkt uw ogen uit, de natuur is er wonderschoon. Geïnspireerd? Neem beslist een kijkje bij de WTC.nl zonvakantie Corfu aanbiedingen.

Cipressen, olijfbomen en mooie stranden
Corfu wordt gekenmerkt door de olijfolieproductie. Het eiland staat vol met prachtige olijfbomen, die zowel voor eigen gebruik als voor de export worden ingezet. De Corfu olijfolie staat bekend om de hoge kwaliteit. De eilandbewoners zijn dan ook erg trots op hun expertise. Er is nog een groensoort die het eiland zijn vertrouwde aanblik geeft: de cipres. Deze statige, puntige boomsoort is tamelijk zeldzaam in Griekenland. Waar elders de kap van de cipres werd doorgevoerd voor scheepsbouw, is dat Corfu bespaard gebleven. Uw zonvakantie Corfu staat voor genieten van de natuur. Al het groen vormt samen met de kristalheldere zee en de mooie stranden het perfecte plaatje tijdens uw vakantie naar de zon van Corfu!

Leuke plaatsen op Corfu
Corfu-Stad – genieten, genieten en nog eens genieten. Dit is een prachtige, pittoreske vestingstad, waar u heerlijk kunt wandelen. Smalle steegjes en verstopte pleintjes herinneren u aan vroeger tijden, waar ridders de dienst uitmaakten. Ondanks de dagelijkse drukte is hoofdstad Corfu-stad, ook wel Kerkyra genoemd, een must see tijdens uw zonvakantie. Dat u heerlijk kunt lunchen en dineren op Corfu is mooi meegenomen.

Dassia
– combineer uw zonvakantie met mooie wandelingen door de natuur op Corfu. Dassia betovert u met haar karakteristieke cipresbossen, lange zandstrand en vriendelijke bevolking.

Agios Gordis – een dagje varen in de buurt van Agios Gordis is een echte aanrader voor snorkelaars en duikliefhebbers. Dit dorp is geroemd vanwege de rijke onderwaterwereld. Het dorp ligt er schitterend bij zo tegen de groene, rotsachtige bergen. Een lang strand wisselt fijn zand en kiezeltjes af. Leuk om een dagje te bezoeken, maar u brengt er net zo gemakkelijk twee heerlijke vakantieweken door.

Griekenland is het zonvakantieland bij uitstek. Ook eilanden als Kos, Kreta, Samos en Santorini zijn ideale bestemmingen.
Bekijk alle goedkope zonvakanties Corfu »
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00