Meer zonvakanties »
  • Atijd de scherpste prijs, inclusief transfer
  • Alle zonvakanties: Zoovercijfer van 7 of hoger!
  • Bespaar, wij vergelijken alle touroperators van NL!

Goedkope zonvakantie Egypte

Tijdens jouw daverende vakantie Egypte komen dromen uit. Grijp nu deze kans om de imposante piramides in het echt te zien. Ook de Vallei der Koningen met haar graftombe is absoluut een bezoek waard. Wil je liever genieten van een strandvakantie? Juist, ook dan is een vakantie Egypte de perfecte keuze. Hurghada, Sharm-el Sheikh en Marsa Alam zijn enkele zonovergoten badplaatsen aan de Rode Zee met fantastische stranden. Egypte ligt in het noordoosten van Afrika en grenst in noorden aan de Middellandse en in het oosten aan de Rode Zee. Het grootste deel van Egypte is woestijngebied, waaronder de Sahara, je vindt hier ook ook grote steden zoals Caïro of Luxor. Daarnaast heeft Egypte de langste rivier ter wereld, namelijk de Nijl. Dit is de levensader van Egypte en door de jaarlijkse overstromingen van de Nijl zijn de oevers zeer vruchtbaar. Dit heeft ertoe geleid dat hier duizenden jaren geleden de eerste nederzettingen gebouwd werden. Breng een bezoek aan dit zonovergoten land met enorme cultuurschatten. Waar wacht je nog op? Boek vandaag een last minute Egypte en zoek de zon op!

Waarom niet goedkoop reizen naar een zonvakantie Egypte?

Jouw onbezorgde zonvakantie Egypte begint al op Schiphol. Er zijn dagelijks meerdere directe vluchten naar verschillende steden in Egypte. Na slechts vijf uur vliegen arriveer je op de luchthaven en kan jouw avontuurlijke vakantie Egypte beginnen in het land van de sfinx en de Nijl. Pak jouw spullen en vind een goedkope zonvakantie Egypte op WTC.nl! Jouw zonvakantie Egypte kan morgen al beginnen. Pak deze kans en boek een onvergetelijke vakantie Egypte!

Een vakantie Egypte: geweldig voor duikliefhebbers!

De ligging aan de Rode Zee maakt een bezoek aan Egypte een onbeschrijfelijke ervaring voor duikliefhebbers. De prachtig gekleurde koraalriffen zijn een lust voor het oog. Je kunt deze vakantie Egypte roggen, dolfijnen of barracuda's spotten. Je kunt hier niet alleen duiken of snorkelen maar het is ook mogelijk om andere watersporten te beoefenen, zoals surfen of varen met een jetski. Ervaar de mooie duiklocaties, maar ook de andere watersport activiteiten tijdens jouw vakantie Egypte. Profiteer van de beste deals en regel jouw onvergetelijke vakantie Egypte vandaag nog!
Bekijk alle goedkope zonvakanties Egypte »
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00