Meer zonvakanties »
  • Atijd de scherpste prijs, inclusief transfer
  • Alle zonvakanties: Zoovercijfer van 7 of hoger!
  • Bespaar, wij vergelijken alle touroperators van NL!

Goedkope zonvakantie Curacao

Relaxen op prachtig Curaçao
Een vakantie naar een tropische bestemming is zo geboekt op WTC.nl. De tarieven zijn altijd scherp, de vliegtijden ideaal en de vliegduur goed te doen. Zo reist u binnen negen uur naar de ultieme vakantiebestemming: Curaçao. En dat het gehele jaar door, want 365 dagen per jaar ligt de temperatuur rond de 30?‹??C. Wij adviseren u rekening te houden met het regenseizoen, want in de Nederlandse zomer kent Curaçao zeer veel tropische buien. In deze periode worden dan ook het minst aantal vakanties Curaçao geboekt. De meeste Nederlandse reizigers kiezen voor een vakantie naar dit mooie eiland in de maanden februari, maart en april.

Praktische informatie
Ligging
– Curaçao ligt middenin de Caraïben.
Taal – Nederlands is de voertaal op Curaçao, maar men spreekt hier ook veel Papiamento.
Oppervlakte – hoewel Curaçao het grootste eiland van de Nederlandse Antillen is, blijft het klein van stuk met een oppervlakte van 444 vierkante kilometer.
Inwoners – het inwoneraantal op het eiland ligt rond de 136.000.
Tijdsverschil – in Nederland is het in de winter 5 uur later dan op Curaçao en in de zomer 6 uur.
Munteenheid – u betaalt hier met de Antilliaanse Gulden.
Temperatuur – het is altijd heerlijk warm en de temperaturen zijn tropisch. Het is er gemiddeld 30?‹??C het gehele jaar door.
Beste reistijd – u kunt het gehele jaar door een zonvakantie Curaçao reserveren. Houd in de zomermaanden rekening met tropische buien. Zoals eerder genoemd, zijn de maanden februari, maart en april de droogste maanden.

Veel leuks op Curaçao
Salsa – informeer ter plekke naar de mogelijkheid een avond salsalessen te volgen.
Historisch – verken tijdens uw vakantie Curaçao de binnenstad van Willemstad en ontdek hier de historie van het tropische eiland.
Draaibrug – het zonnige vakantie-eiland is extra bijzonder door de drijvende houten draaibrug. Nergens ter wereld vindt u een dergelijke brug.
Otrobanda – helaas kent de geschiedenis ook minder mooie verhalen. Bezoek het slavernijmuseum Otrobanda, dat de pijnlijke historie feilloos blootlegt.
Sportief – ga uzelf heerlijk te buiten aan sportieve activiteiten op Curaçao. Het grootste eiland van de Nederlandse Antillen heeft mountainbike-routes, vulkanische rotsformaties en geweldige duik- en snorkelspots.
Koraalriffen – het eiland staat bekend om de prachtige gekleurde koralen. Zij groeien hier al eeuwenlang op vulkanisch kalkgesteente. Deze ideale omstandigheden voor watersportliefhebbers, maken een zonvakantie Curaçao zeer geliefd.
Zwemmen met dolfijnen – bij de Dolphin Academy worden dromen werkelijkheid. Uw reis naar de zon van Curaçao wordt helemaal onvergetelijk als u een bezoek brengt aan de intelligente dolfijnen.

Bekijk alle goedkope zonvakanties Curacao »
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00