Vliegtickets Iberia

Vliegen met Iberia

Iberia tickets


Jaarlijks kiezen veel reizigers ervoor te vliegen met Iberia naar de leukste vakantiebestemmingen en dat is heel begrijpelijk. Iberia is de grootste luchtvaartmaatschappij van Spanje en staat garant voor veel reisplezier. U vindt Iberia tickets voor elk budget. Dagelijks vliegt u met Iberia naar honderden bestemmingen over heel de wereld tegen zeer scherpe tarieven. World Ticket Center neemt u graag mee naar deze leuke vakantiebestemmingen. Het gehele jaar door boekt u bij ons scherp geprijsde vliegtickets naar wereldsteden als Buenos Aires, Miami, New York, Amsterdam, San Jose, Bogota, Lima en Madrid. Uw vakantie begint goed als u vliegt met Iberia.

Vliegen met Iberia biedt zeer veel voordelen. U vliegt met een airline waar service hoog in het vaandel staat. Aan boord is de reiziger van alle gemakken voorzien; gezonde maaltijden, uitgebreide entertainment, luxe businessclass en vriendelijk personeel. Om het gemak van haar passagiers te vergroten werkt Iberia met een aantal partnermaatschappijen samen in de alliantie Oneworld. Door deze samenwerking zijn vluchten goed op elkaar afgestemd en stappen passagiers gemakkelijk en snel over op andere vluchten, kortom minder wachttijd en sneller op de plaats van bestemming. U leest het goed:  Iberia tickets staan garant voor veel reisgemak in de wolken.

Iberia vervoert jaarlijks ruim 32 miljoen passagiers naar honderden bestemmingen in 38 landen. Iberia doet er alles aan om uw reis tot een prettige ervaring te maken vanaf het moment dat u uw Iberia ticket boekt bij World Ticket Center. De vliegreis is minstens zo belangrijk als de plek waar u naartoe reist. Bij Iberia begint uw vakantie op het moment dat u in het vliegtuig stapt.

 

Kies voor de voordelen van Iberia tickets

 

 • vervoert jaarlijks 32 miljoen passagiers
 • vliegt wereldwijd op honderden bestemmingen in 38 landen
 • hoge frequentie vluchten per dag
 • beschikt over 225 vliegtuigen
 • aantrekkelijke vliegtijden
 • luxe Business Class
 • de faciliteiten en uitgebreide service aan boord
 • goede maaltijden aan boord
 • uitgebreide entertainment aan boord
 • internet check-in
 • E-services
   

Onze reisspecialisten denken graag met u mee en zorgen dat uw vliegreis met Iberia aan al uw wensen voldoet. Voor welke vakantiebestemming u ook kiest, Iberia tickets zijn het hele jaar door zeer betaalbaar. Bij World Ticket Center zijn de reismogelijkheden oneindig! 
 

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00