Vliegtickets airberlin

Vliegen met airberlin

Airberlin tickets

Veel reizigers kiezen er voor te vliegen met Airberlin naar alle mooie plekken op aarde. Airberlin – opgericht in 1978 - is de op een na grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland en vervoert jaarlijks ruim 31,5 miljoen passagiers. Nederlandse reizigers vertrekken vooral vanaf Düsseldorf, Keulen en Münster. Tijdens een vlucht met Airberlin ervaart u veel reisplezier. Met Air Berlin tickets • vliegt wereldwijd op ongeveer 170 bestemmingen tegen zeer lage vliegtarieven. Bij World Ticket Center boekt u het hele jaar door namelijk de scherpst geprijsde Air Berlin tickets niet alleen naar wereldsteden als New York, Miami, Fort Myers maar ook naar Europese metropolen als Zürich, Wenen, Berlijn, en vakantiebestemmingen als Palma de Mallorca en het geliefde party eiland Ibiza.

Ervaart u graag goede service tijdens uw vliegreis, dan is vliegen met Air Berlin de juiste keuze. Air Berlin vliegt jaarlijks naar meer dan 170 bestemmingen wereldwijd. Air Berlin werkt tevens samen met Etihad Airways (vluchten via Abu Dhabi naar het Midden Oosten, Afrika, Azië en Australië), en is lid van de alliantie oneworld om het gemak van haar passagiers te vergroten. Hierdoor zijn vliegreizen goed op elkaar afgestemd en stappen passagiers gemakkelijk en snel over op andere vluchten, kortom sneller op de plaats van bestemming en minder wachttijd. Kiezen voor Air Berlin tickets zorgt voor veel reisgemak.

Air Berlin wil graag dat passagiers zich prettig voelen op het moment dat zij in het vliegtuig stappen, de vliegreis is immers minstens zo belangrijk als de bestemming waar u naartoe reist. De service aan boord is van goede kwaliteit, klantvriendelijkheid staat bij de airline namelijk hoog in het vaandel. Er wordt veel aandacht geschonken aan het gemak van de passagiers evenals aan het eten tijdens de vluchten. Air Berlin heeft net als vele andere airlines een aantrekkelijk spaarsysteem waarbij u voor elke gevlogen mijl punten spaart voor kortingen en upgrades op vliegtickets. Vliegen met Air Berlin staat garant voor veel reisplezier in de wolken, kies daarom voor Air Berlin tickets.

 

Kies voor de voordelen van Air Berlin tickets

 • vervoert jaarlijks ca. 31,5 miljoen passagiers
 • vliegt wereldwijd op ruim 170 bestemmingen
 • hoge frequentie vluchten per dag
 • beschikt over 143 vliegtuigen
 • non-stop vluchten naar verre bestemmingen
 • aantrekkelijke vliegtijden
 • zeer luxe Business Class met full flat seats
 • uitstekende maaltijden
 • aantrekkelijk spaarsysteem topbonus
 • de faciliteiten en goede service aan boord
 • uitgebreide entertainment aan boord: films, televisie, muziek
 • internet check-in/ E-services

 

World Ticket Center organiseert al jaren reizen voor jong en oud. Wij garanderen u de beste service bij het uitkiezen van uw Air Berlin tickets. Bij World Ticket Center zijn de reismogelijkheden oneindig!  

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00