Vliegtickets Air Europa

Vliegen met Air Europa

Air Europa vliegtickets

Deze gerenommeerde Sky Team Alliance partner is een jonge en dynamische luchtvaartmaatschappij van Spaanse origine die in 1986 opgericht werd. Sinds september 2010 is de maatschappij een volwaardig lid van het SkyTeam. Maar liefst 9 miljoen passagiers worden jaarlijks door Air Europa vervoerd naar populaire bestemmingen.

Bestemmingen Europa:
Mallorca
Las Palmas
Gran Canaria

Bestemmingen Zuid-Amerika:
Buenos Aires
Salvador
Lima
Caracas

Bestemmingen Midden- en Noord-Amerika:
New York
Havana
Cancun
Punta Cana
Santo Domingo

Dit is echter een kleine selectie uit de 900 bestemmingen waar Air Europa tickets u naartoe brengen. Een vijftal vloten, 42 toestellen, zorgen samen voor een dagelijkse 200 vluchten. voor zowel uw korte als uw lange, intercontinentale vlucht zit u goed bij Air Europa, dat ook bijdraagt aan duurzaam vliegen. Verder heeft u bij Air Europa vliegtickets de mogelijkheid online in te checken.

Air Europa tickets vanaf Amsterdam

Air Europa vliegt non-stop vanaf Amsterdam naar Madrid. Kiest u voor een andere Air Europa bestemming, vliegt u altijd via Madrid. Het grote voordeel van Air Europa vluchten is de scherpe prijs! Daar heeft u een dergelijke tussenstop wel voor over!

Wat kunt u verwachten?

Bij een intercontinentale vlucht met Air Europa kiest u uit Economy of Business Class, waarbij altijd rekening kan worden gehouden met bepaalde dieetvoorkeuren of voedselallergieën. Zorg dat u bij het boeken aangeeft wat uw wensen zijn, zodat dit tijdig bekend is. Bestemmingen in Spanje en de rest van Europa kennen betaalde catering, met uitzondering van Business Class. Als er iets niet duidelijk is, neem dan contact op met een van de World Ticket Center reisspecialisten. Zij staan zeven dagen per week voor u klaar.

On board entertainment

  • In-flight videos
  • Individuele screens
  • Films
  • On board press 
  • Business class reizigers ontvangen een comfort set bestaande uit deken, sokken etcetera

 

Duurzaam vliegen

Air Europa is toegewijd aan het milieu en de nieuwste technologieën. Air Europa is bijvoorbeeld de enige Spaanse luchtvaartmaatschappij die heeft deelgenomen aan het programma Aire van de FAA (Federal Aviation Administration). Dit programma is ontworpen om grote besparing in energieverbruik en vermindering van de uitstoot van schadelijke stoffen te bevorderen. Ook is Air Europa de eerste Spaanse luchtvaartmaatschappij die gebruik gaat maken van de Dreamliner (8 toestellen vanaf 2016 met optie voor nog 8), een vliegtuig dat met zijn nieuwe motoren, lichte carbocomposiet materialen en aerodynamische elementen niet alleen zuiniger (tot 20% minder brandstof gebruik en minder koolstofuitstoot en andere emissies) maar ook stiller is en daardoor veel comfortabeler voor de passagiers.

World Ticket Center

World Ticket Center organiseert al jaren reizen voor jong en oud. Wij garanderen u de beste service bij het uitkiezen van uw Air Europa tickets. Bij World Ticket Center zijn de reismogelijkheden oneindig!
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00