Share |
Klantenservice:   020 - 626 10 11*  |    070-661671  |  Za: 10.00 tot 17.00 uur  |  Zo: 12.00 tot 17.00 uur
   

Low budget vakantie

Low budget vakantie

 

Heeft u zin om er even lekker tussenuit te gaan zonder dat het u te veel geld kost? Dan heeft u precies gevonden wat u zocht, want World Ticket Center heeft speciaal voor de budget vakantieganger een uitgebreid reisaanbod. Maar vergis u niet, want het feit dat deze vakanties zijn samengesteld voor reizigers die niet te veel geld uit willen geven, wil niet zeggen dat er minder genoten kan worden tijdens de reis! Het aanbod van World Ticket Center zal u verrassen, voor weinig geld zijn er nog ontzettend veel reismogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan vliegtickets naar Londen, Parijs en Barcelona. U blijft dicht bij huis, waardoor het vliegticket low budget is. Geeft u de voorkeur aan een verre reis waar het verblijf en eten en drinken low budget zijn, dan zijn Aziatische bestemmingen als Bangkok, Denpasar en Cambodja aanraders. Wilt u helemaal low budget op reis, dan zijn Hongarije en Tsjechië leuke vakantiebestemmingen. Zowel de reis als het verblijf zijn zeer betaalbaar!

Neem een kijkje in ons uitgebreide reisaanbod en laat u verrassen door de mogelijkheden en de lage prijzen. De prijs/kwaliteit verhouding is bij World Ticket Center bijzonder hoog en daar zijn we dan ook trots op! Wij laten u graag genieten van een welverdiende vakantie zonder dat u daar te veel geld voor betaalt. Geef aan wat uw reiswensen zijn, dan stellen onze reisspecialisten samen met u een reis op maat samen. Bij World Ticket Center gaat u met een klein budget een grootse vakantie tegemoet!

 

Klein budget, grootse vakantie!

 

Wie zegt dat tegenover een geweldige vakantie altijd een groot budget moet staan? Wij in ieder geval niet! We zijn er namelijk van overtuigd dat u net zoveel kunt genieten van een low budget vakantie als van een super-de-luxe vakantie. Deze gedachte vindt u terug in ons reisaanbod, waar u de laagste prijzen tegenkomt. Zet uw reiswensen op een rijtje en leg deze voor aan onze reisspecialisten. Zij staan zeven dagen per week tot uw beschikking. Een vakantie is een ervaring om niet snel te vergeten en dat zal bij een low budget vakantie niet anders zijn. Wij helpen u graag bij het samenstellen van een hele leuke, maar betaalbare vakantie. Prettige reis!  

Zoeken op bestemming

War Child

WTC steunt War Child

Helpt u mee de oorlog uit een kind te halen?

Ook in 2012 groeien er overal ter wereld miljoenen kinderen op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, misbruik, verlies en verwoesting, wat een normale ontwikkeling ernstig in de weg staat. Kunt u zich dat voorstellen?

Reizen bij WTC.nl is grenzeloos en daarom weten wij heel goed wat er over de grenzen speelt in de wereld. Het leed wat oorlogskinderen hebben, raakt ons ook. Kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit. Om deze reden steunt WTC.nl de missie van War Child en bundelen wij onze krachten om oorlogskinderen te helpen bij het veranderen van de toekomst. Alle kinderen hebben het recht op te groeien in vrede!

Om zoveel mogelijk kinderen een vreedzame toekomst te kunnen bieden is ook uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u in stap 3 van ons online boekingsproces een vrijblijvende donatie te doen van minimaal €1.

Met uw donatie helpt War Child oorlogskinderen hun kracht terug te vinden met een grondige aanpak:

  • Bescherming tegen geweld in (na) oorlogse gebieden
  • Psychosociale hulp, zodat ze zich durven uiten & zelfvertrouwen opbouwen
  • Onderwijs, zodat ze een nieuwe toekomst kunnen opbouwen

Laat alle kinderen weer kind zijn. Laat ze weer lachen, spelen en dromen over alles wat nog komen gaat. Laat ze leven, gewoon zoals u en wij.

WTC.nl steunt War Child, u toch ook?

Prijzenkast van WTC

Wij zijn trots op alle prijzen die wij toegekend hebben gekregen van het Nederlandse publiek en diverse vakjury`s. Dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat U als klant de vruchten plukt.

Boek bij een winnaar, boek bij WTC.nl!

 
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00