Word partner van WTC.nl

Bent u eigenaar van een professionele website en wilt u graag de producten van WTC.nl profileren op uw website? Meld uw website dan aan bij een van de affiliate netwerken waar wij mee samenwerken. WTC.nl (een handelsnaam van Otravo B.V.) biedt u de mogelijkheid om op diverse manieren de voordeligste reizen aan te bieden aan uw klanten; van een eenvoudige link of banner tot een productfeed of een complete whitelabel zoekmodule.

Voordelen Partnership met WTC.nl:

partnership
 • Bied uw klanten gemakkelijk vliegtickets, hotels, autohuur, stedentrips, camperreizen, zonvakanties, cruises of andere producten van WTC.nl via uw website. U brengt in een keer een palet aan producten onder.
 • Ontvang een zeer aantrekkelijke commissie per boeking
 • Bied uw klanten een breed aantrekkelijk aanbod en de beste tarieven
 • Reken op de kwaliteit van één van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland
 • WTC.nl ontwikkelt zich continu, hetgeen positief doorwerkt voor uw conversie
 • De boekingen die via uw site binnen komen worden snel gekeurd
 • Direct aanspreekpunt van een affiliate marketeer bij WTC.nl

AFFILLIATE NETWERKEN WTC.nl

Hieronder staan de affiliatenetwerken waar WTC.nl haar affiliate campagne heeft draaien en waar u uw site direct kunt aanmelden.

Tradetracker: https://www.tradetracker.com/nl/publisher/register

Na uw aanmelding zal het netwerk uw site keuren. Bij goedkeuring kunt u zich direct aanmelden voor de campagne van WTC.nl. Na deze aanmelding zal WTC.nl uw site ook keuren. Bij een goedkeuring van uw site door WTC.nl kunt u het goed converterende en zeer diverse promotiemateriaal op uw site plaatsen en krijgt u zeer hoge commissies voor iedere boeking die via uw site bij WTC.nl binnen komt.

Mocht u geen interesse hebben in een samenwerking via een affiliate netwerk, dan kunt u contact opnemen met de marketingafdeling van WTC.nl via marketing@wtc.nl om de mogelijkheden en de voordelen te bespreken van een direct partnership in de vorm van een Private Label.

Wilt u in aanmerking komen voor een direct partnership, dan moet u wel beschikken over een professionele website met een groot volume aan bezoekers per maand.

OVER WTC.nl

WTC.nl (een handelsnaam van Otravo B.V.) is sinds 1980 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland. In de laatste 30 jaar is WTC.nl een begrip door geheel Nederland geworden op het gebied van vliegreizen. Momenteel werken 150 specialisten - in het trendy Sugar City in Halfweg - om elke dag aan alle wensen van onze klanten te voldoen. Daarnaast hebben wij ook nog onze reiswinkel in hartje Amsterdam.
Door de  omvang, onafhankelijkheid, inkoopkracht en geprezen automatisering garandeert WTC.nl haar klanten een totaalaanbod tegen de scherpst mogelijke prijs.
WTC.nl biedt o.a. vliegreizen over de gehele wereld aan, van losse vliegtickets, tot compleet verzorgde reizen, tot wereldreizen! Hieronder volgt een kort overzicht welke producten WTC.nl te bieden heeft:

 • Losse Vliegtickets van meer dan 550 luchtvaartmaatschappijen, waaronder ook low-cost
 • 83.000 hotels wereldwijd
 • Autohuur op 17.000 locaties wereldwijd
 • Zonvakanties & last-minutes van alle touroperators
 • Stedentrips en camperreizen
 • Wereldreizen, Startpakketten, Safari’s, Fly Drives, Rond Reizen & Cruises
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00